İzmir Dershane Önerisi

Atlas Savaş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
bu sene 120k sıralama yaptım sayısalda tıp için mezuna bırakacağım. izmir güzelbahçe/narlıdere/balçova ilçelerinde ya da en olmadık senaryoda konak'a kadar önerebileceğiniz dershane var mıdır. benim için en önemli kriterler hocaların gerçekten işinde iyi olması ve derece öğrencilerinin olması ki onlarla yarışabileyim. daha önce gidip deneyimlediğiniz sakın buraya gitme dediğiniz yerler varsa onları da yazarsanız benim için iyi olur çünkü buralardaki çoğu yer kendi işim olsun diyen bir öğretmenin apartman dairesine 'butik' adıyla yaptığı dandik dershaneler oluyor

İzmirliler nerdesiniz forumun yarısı izmirde yaşıyo :)

2026 yılında dershanelerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum derece yapan kişiler zaten iyi bir lisede oldukları için dershaneye gitmiyorlar zaten. Dershanede rehberlik öğretmeni olarak çalışan @BixiBlake kardeşim daha detaylı bilgi verebilir

2026 yılında dershanelerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum derece yapan kişiler zaten iyi bir lisede oldukları için dershaneye gitmiyorlar zaten. Dershanede rehberlik öğretmeni olarak çalışan @BixiBlake kardeşim daha detaylı bilgi verebilir
çok doğru diyorsun realhas hoca
Dershane temeli olmayan liseliler içindir. Zaten 120k yapmışsın bi temelin vardır diye düşünüyorum
Etüt salonlarına kayıt olabilir ve her hafta deneme yapan kurslar var onlarla anlaşabilirsin.
Dershane seni çok yavaşlatır

çok doğru diyorsun realhas hoca
Dershane temeli olmayan liseliler içindir. Zaten 120k yapmışsın bi temelin vardır diye düşünüyorum
Etüt salonlarına kayıt olabilir ve her hafta deneme yapan kurslar var onlarla anlaşabilirsin.
Dershane seni çok yavaşlatır
ya zaten özel hocamla ilerletcem süreci genel olarak aynı zamanda koçluk da yapacak. dershaneyi istememin temel sebebi düzenli her konuyu görmem, her hafta düzenli türkiye geneli denemelere girmem vs. gerekmedikçe veya beni yavaşlattığını hissettiğimde gitmem dershaneye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,207
Üyeler
201,142
Son üye
Myqx

Geri