Benden 2 fotoğraf ve kağıda isim tarih istediler bunları attım sonra ürün değişim iade formu gibi bir şey doldurdum adres isim soyisim ulaşım bilgileri vardı sonra da bir daha yazmadı linki atan kişi bundan sonra ne oluyor bilgin var mı? Değişim iade olcak vs demedi formu doldur dedi sonrasında da dönüş yapmadı. Formu da sabah doldurdum ona da dönüş henüz olmadı
Hocam ondan 1 gun sonra falan mail geldi. Onaylama bekleniyo gibisinden sonraki gun onaylandı dedi size maille kargo takibi iletilecektir dedi.4 gun sonra sms geldi dağıtımda diye başka mail gelmediBenden 2 fotoğraf ve kağıda isim tarih istediler bunları attım sonra ürün değişim iade formu gibi bir şey doldurdum adres isim soyisim ulaşım bilgileri vardı sonra da bir daha yazmadı linki atan kişi bundan sonra ne oluyor bilgin var mı? Değişim iade olcak vs demedi formu doldur dedi sonrasında da dönüş yapmadı. Formu da sabah doldurdum ona da dönüş henüz olmadı
Ama bana değişim veya ürün yollayacağız vs demediler bu arada. Kesin gelir mi senceHocam ondan 1 gun sonra falan mail geldi. Onaylama bekleniyo gibisinden sonraki gun onaylandı dedi size maille kargo takibi iletilecektir dedi.4 gun sonra sms geldi dağıtımda diye başka mail gelmedi
Bilmiyorum mail gelirse gelir,zaten doldurmuşsun adresi bosuna değildirAma bana değişim veya ürün yollayacağız vs demediler bu arada. Kesin gelir mi sence
bende oluyor tam sona yaklastirmiyorum tekeriARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM HYPERX CLOUD 3 DE KULAKLIK ÜZERİNDE BULUNAN VOLUME AYARLAMA TEKERLEİĞİNİ İLERİ GERİ YAPARKEN SAĞ KULAKLIKTA HAFİF Bİ CIZIRTI HATTA BAZEN SESİ SADECE SOLDAN VERİYOR SİZCE SEBEBİ NEDİR
Aynen öyle kullanıyorum bende ama fps oyunlarında özellikle git gel oluyor çok can sıkıcıbende oluyor tam sona yaklastirmiyorum tekeri
Kronikbende oluyor tam sona yaklastirmiyorum tekeri