Kral, bizim muhabbete dayanamayıp aldınBen dayanamadım gecikme işi Beitong KP50'de var mı bilmiyorum yok galiba ama kart puanımla aldım. Hayırlısı bakalım.
Dualsense kullanıyorum da çok memnun değildim. Bir de easysmx x15 var. O da konforlu değil. Dualsense daha konforluydu. Muhtemelen KP50 hoşuma gider.Kral, bizim muhabbete dayanamayıp aldınHayırlı olsun. Bu arada bende olmasa tetik titreşimli gamepad almıştım çoktan, onu veya üst modelini
![]()
Kral alınır gibi yav tetik tireşimli gamepadin olsa gerek yok alma derdimde tetik tireşimde gerçekten güzel bir şeyPara biriktiriyodum sözde. Kredi kartıyla alınca benim cebimden çıkmıyor gibi hissediyorum alasım var şu an
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Orası tatsız
valla ben secuzi aldım 900 tl ye 4 aydır kullanmıyorum toz içinde , bu yorumdakini almaya gerek yok gibiBaya varmış kral bende de claws tactical combat var birde şu 5500 Liralık gamepad de baya iyiymiş ya adaptive trigger bilan beni benden aldı ama alsam para israf olur gibi
Batırıyosun beniKral alınır gibi yav tetik tireşimli gamepadin olsa gerek yok alma derdimde tetik tireşimde gerçekten güzel bir şey
reklam almış olabilir şüphelendirdiBatırıyosun beni
Bu adama güvenim tam benim kendimden çok güveniyorumreklam almış olabilir şüphelendirdi
Bu fiyatta çok iyi gamepadler reklam olsa konuyu ben açardım kralreklam almış olabilir şüphelendirdi
TMR joystick var hocam daha iyi diyorlar.Geçenlerde 1000lira civarına satılan claw’s markasının hall effectli kolundan tam olarak ne gibi farkı var? Alınmaya değer mi
İptal ettim kp40 aldım yapay zeka tavsiyesi üzerine.Ben dayanamadım gecikme işi Beitong KP50'de var mı bilmiyorum yok galiba ama kart puanımla aldım. Hayırlısı bakalım.
Pubg mobile gamepad desteklemiyor ama diğer mobil oyunları bluetooth ile bağlayarak oynayabilirsin.Geçenlerde 1000lira civarına satılan claw’s markasının hall effectli kolundan tam olarak ne gibi farkı var? Alınmaya değer mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bununla Pubg mobile oynanır mı telefona bağlayıp