THEBESTLES
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Kanka bende aldım olmadı yollarız ya atla deve değil güzel psu var gibi
Monitör ve kulaklık kaldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monitör ve kulaklık kaldı
Power Niyetine AlıırOha çok iyiymiş. Tek sıkıntısı kasanın küçük olması.
valla kasa hediyesi gibi olmuş reactor psu varsa. FP sistem kursam düşünmeden alır geçerim çok iyi.Power Niyetine Alıır![]()
Reactor Olsa Bu Fiyatları Gözün Kapalı Alrısın Ama Yok "XPG CoreShift II VE 850 (ATX 3.1)"valla kasa hediyesi gibi olmuş reactor psu varsa. FP sistem kursam düşünmeden alır geçerim çok iyi.
Ya modüler mi değilmi çözemedim bazı yerlerde modüler diyor bazı yerlerde değil diyor aklım çok karıiştı.Reactor Olsa Bu Fiyatları Gözün Kapalı Alrısın Ama Yok "XPG CoreShift II VE 850 (ATX 3.1)"
Modüler Olsun Olmasın Alınır Hocam .Ya modüler mi değilmi çözemedim bazı yerlerde modüler diyor bazı yerlerde değil diyor aklım çok karıiştı.
YaşamassınValla bende ddr5 sistem topluyordum amd ryzen 7 7800x3d ve rx6700xt vardı bu kasa gözüme iyi geldi direk çektim sıkıntı yaşarmıyım.
İncehesap 20 Temmuz'da son verdiği cevapta core reactor olduğunu söylemiş bakalım göreceğizYa modüler mi değilmi çözemedim bazı yerlerde modüler diyor bazı yerlerde değil diyor aklım çok karıiştı.
Model Farklılığı Olabilir . Bu Kasada %95 Bu Var "XPG CoreShift II VE 850 (ATX 3.1)"İncehesap 20 Temmuz'da son verdiği cevapta core reactor olduğunu söylemiş bakalım göreceğiz
Power Supply Fiyatına Alırdın , Kasanın Fanlarını Alırdın Düz Boş Hali İle Satardın Güzel Bir Kasa Alırdın Fanları Eklerdin Kullanırdın .Havalandırma açısından yetersiz bir kasa.