Pubg G-Coinlerle Ne Yapmalıyım

Reaksiyon skoru
24
steam pubga başladım birkaç aydır. baya bi g-coin toplandı. bunlarla yapılabilecek en mantıklı şey nedir sizce nasıl harcıyabilirim.
39048.webp

birkaç ayda bu kadar g coin nasıl topladın ya :D g coin steamde falan satılmıyor herhalde o yüzden oyun içi değerli içeriklere harcayabilirsin kostüm kahraman silah tasarımları paketler kutular vs

birkaç ayda bu kadar g coin nasıl topladın ya :D g coin steamde falan satılmıyor herhalde o yüzden oyun içi değerli içeriklere harcayabilirsin kostüm kahraman silah tasarımları paketler kutular vs
Görev ödülü olarak çerez niyetine dağıtıyorlar bu aralar 😁

Oyun içinden anahtar alıp steamde satabilirsin
bildiğimiz avcı sandığı anahtarı mı? satılıyor mu onlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Süresi sınırlı değilse özel market gelmesini bekle bence ordan indirimli güzel skinler çıkabiliyor
çoğu sınırsız. skinleri geldiği gibi satıyorum zaten. daha çok para yapmaya çalışıyorum steam için. ilerde gelirse bakılır tabi özel markete.

Silah kutusu aç geç. Eskiden (2023/2024 ortası) battle passler g coinle satılıyordu açgözlü krafton bunu direkt dolarla alınabilir şekilde çevirdi gcoinler şuan skinden başka bişey açmaya yaramıyor

daha fazla topladım bi kısmı süreliydi birazda isim değişikliği için harcadım. kaçak mal kuponu ile yaklaşık 2 dolar atabildim steam hesabıma key olaylarını pek anlamadım ondan daha iyi kar edemezsem kaçak mala basarım hepsini her bi silah 10cent falan edebiliyor.

Geri