SingleMove
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Formatı C diskine attım steamde c diskindeydi galiba fakat steam oyunları d diskindeydi ve d diskine hiç dokunmadım oyun dosyaları olduğu gibi duruyor nasıl getirebilirim tekrar
Dosyaları dogrulat geliyoFormatı C diskine attım steamde c diskindeydi galiba fakat steam oyunları d diskindeydi ve d diskine hiç dokunmadım oyun dosyaları olduğu gibi duruyor nasıl getirebilirim tekrar
Olmuyor ki denedim kaç kereDosyaları dogrulat geliyo
Ekledim ama olmuyor yüklü hiç bir oyun gözükmüyorD diskini steam kütüphanene ekleyeceksin sonra tamamdır.
Alıntıyı görüntüle
Oyunun indirmesini başlat ve durdur.C de oyunun dosyası oluşacak oraya d den taşı dosyaları,sonra dogrulatOlmuyor ki denedim kaç kere
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekledim olmuyor ama yüklü hiç bir oyun gözükmüyor
C diskinde yer yok kiOyunun indirmesini başlat ve durdur.C de oyunun dosyası oluşacak oraya d den taşı dosyaları,sonra dogrulat
OlmadıAyarlarda Kütüphaneye girdiğinizde kütüphane yanında ... var oradan onar dediğinizde ekleyecek mi bakın bi
ben böyle çözmüştüm olmaması garipD diskini steam kütüphanene ekleyeceksin sonra tamamdır.
Alıntıyı görüntüle
öyle yapıyorum sıfırdan indiriyor d diskinde oyunlarım olmasına rağmen oyunları görmüyor d diskini ekleyince dosya doğrulama yapıyorum sıfırdan inen oyunun dosyalarını doğruluyord diski oluştur oyunu d ye indirmeye bas
Dosya doğrulama bitince yüklenmiş sayacak işte, varsa güncellemesini yapar. Denetim masasında gözükmez ama ve kısayollarda sorun olabilir.öyle yapıyorum sıfırdan indiriyor d diskinde oyunlarım olmasına rağmen oyunları görmüyor d diskini ekleyince dosya doğrulama yapıyorum sıfırdan inen oyunun dosyalarını doğruluyor
D diskindeki steam klasörünü eklememe rağmen tanımamıştı bir kaç kere aç kapa yaptım düzeldi şimdi gözüküyor oyunlar