Bu Akım Korumalı Priz Alınır mı?

Anladım hocam eğer başka alternatif bulamazsam mecbur sizin dedğinizi yapıcam ozaman.peki sizin dediğinizi yapınca yine akım korumalımı olucak.
Elektirikçi Söyler Sana Veya Sen Söylersin Ona Göre Yapar .

Bu nasıldır peki @Gopnik @eneskaya6 brennenstuhl kadar kaliteli deilmiş sanırım ama joule değeri yüksek.3metre ama artık ya yeter ya yetmez başka seçenek yok gibi. Brennenstuhl ürünleri çok pahalı eğerki daha yüksek joule değerine sahip bir model almaya kalkar isem.

Bu nasıldır peki @Gopnik @eneskaya6 brennenstuhl kadar kaliteli deilmiş sanırım ama joule değeri yüksek
Kağıt üstünde değerler iyi bende metre olarak tek bunu bulabildim geri kalan çok ucuk fiyattı. Detaylı kalitesini vs bilmiyorum arastırıp olumsuz yorum yoksa alabilirsin.

Bu nasıldır peki @Gopnik @eneskaya6 brennenstuhl kadar kaliteli deilmiş sanırım ama joule değeri yüksek.3metre ama artık ya yeter ya yetmez başka seçenek yok gibi. Brennenstuhl ürünleri çok pahalı eğerki daha yüksek joule değerine sahip bir model almaya kalkar isem.
Abdullah Abi Alıp Kullanmıştı Kablosunu Uzattırırsan Güzel Bence .

Kağıt üstünde değerler iyi bende metre olarak tek bunu bulabildim geri kalan çok ucuk fiyattı. Detaylı kalitesini vs bilmiyorum arastırıp olumsuz yorum yoksa alabilirsin.
Anladım hocam brennenstuhl olan modeli almayı düşünüyordum normalde siz işinize yaramaz diyince vazgeçtim açıkcası yoksa o daha kaliteliymiş.kesin onu alırsam sıkıntı yaratırmı peki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah Abi Alıp Kullanmıştı Kablosunu Uzattırırsan Güzel Bence .
Tamamdır o zaman bunu alıcam büyük ihtimalle.brennenstuhl daha kaliteliydi aslında ona karar kılmıştım ama sıkıntı yaşama ihtimalim varmış maalesef.

Geri