🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 7.599 TL - 9.299 TL

Ekler

• 17792.webp
    17792.webp
    85.9 KB · Hit: 57
  • 17796.webp
    17796.webp
    29.9 KB · Hit: 54
Hayır Sadece İventus Üzerinden Dolaşırken Denk Geldim Güzel Kasaydı Akakçe Üzerinden Bakmadım Tam Olarak .
Herkes sıcak fırsat konusu açmasın mümkünse. Daha normal fiyatını bilmediğin piyasa araştırması yapmadığın ürünü inventusta indirime girmiş diye löp diye atlayıp konu açıyosun. Bi de tek bi konu yerine aynı kasaya iki konu açıyorsun. Senin paylaştığın konu yüzünden 9 bin liralık kasayı 14bine aldığını öğrenen adam sana sövse yeridir

Herkes sıcak fırsat konusu açmasın mümkünse. Daha normal fiyatını bilmediğin piyasa araştırması yapmadığın ürünü inventusta indirime girmiş diye löp diye atlayıp konu açıyosun. Bi de tek bi konu yerine aynı kasaya iki konu açıyorsun. Senin paylaştığın konu yüzünden 9 bin liralık kasayı 14bine aldığını öğrenen adam sana sövse yeridir
Düzelttim .

Siyah olsa almıştım vallahi.

Siyah olsa almıştım vallahi.
Hayırlı Olsun . :kizginpeepo:

Hayırlı Olsun .

Hocam şimdi gördüm az önce girdim foruma da, neden üstüme gülüyorsunuz anlamadım? Amacınız yardımcı olmak mı zorbalamak mı?

Hocam şimdi gördüm az önce girdim foruma da, neden üstüme gülüyorsunuz anlamadım? Amacınız yardımcı olmak mı zorbalamak mı?
Hayır Hocam Tamamen Yanlış Anladınız Siyahı Olduğu İçin Ben Gülücük Attım 😅

Hayır Hocam Tamamen Yanlış Anladınız Siyahı Olduğu İçin Ben Gülücük Attım 😅
Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü. Bire bir aynı kasa değil yani. Üstüme gülüp alay etmenizde hiç hoş değil.

Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü. Bire bir aynı kasa değil yani. Üstüme gülüp alay etmenizde hiç hoş değil.
Hocam Alay Etmedimki Siz Olayı Neden Kişisel Algıladınız Ben Onu Anlamıyorum .

Siz Siyah Olsa Almıştım Vallahi Dediniz Bende Emoji Atarak Siyah Ürünü Sundum Size , Bunda Alınacak bir şey Göremiyorum Hocam Ben .
1785680489394.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cam Türünü Bilmiyorum Satıcıya Sormak Lazım Hocam Fiyat Konusunda Cam Türüde Etki Sağlıyor .

Hocam Alay Etmedimki Siz Olayı Neden Kişisel Algıladınız Ben Onu Anlamıyorum .

Siz Siyah Olsa Almıştım Vallahi Dediniz Bende Emoji Atarak Siyah Ürünü Sundum Size , Bunda Alınacak bir şey Göremiyorum Hocam Ben .
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cam Türünü Bilmiyorum Satıcıya Sormak Lazım Hocam Fiyat Konusunda Cam Türüde Etki Sağlıyor .
Lancool III siparişi geçecektim şimdi bununla arasında kaldım. Biraz inceleyeyim videolarından bakayım.

Lancool III Mesh / Arctic Xtender Akvaryum

Tercihini Buna Göre Yap Hocam Zaten .

İdefix'te Kampanya Varsa Daha Uyguna Alırsın .

Troy karta 1000tl indirim vardı 7700tl idi indirimle 6700tl aldım

dikey ekran kartı tutucu ürüne dahil mi ? Satın alan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,538
Üyeler
200,709
Son üye
CryuC

Geri