maardic
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Troy karta 1000tl indirim vardı 7700tl idi indirimle 6700tl aldımNereden aldınız hocam paylaşır mısınız?
Troy karta 1000tl indirim vardı 7700tl idi indirimle 6700tl aldımNereden aldınız hocam paylaşır mısınız?
Hayır Sadece İventus Üzerinden Dolaşırken Denk Geldim Güzel Kasaydı Akakçe Üzerinden Bakmadım Tam Olarak .Arkadaş inventus çalışanı galiba
Herkes sıcak fırsat konusu açmasın mümkünse. Daha normal fiyatını bilmediğin piyasa araştırması yapmadığın ürünü inventusta indirime girmiş diye löp diye atlayıp konu açıyosun. Bi de tek bi konu yerine aynı kasaya iki konu açıyorsun. Senin paylaştığın konu yüzünden 9 bin liralık kasayı 14bine aldığını öğrenen adam sana sövse yeridirHayır Sadece İventus Üzerinden Dolaşırken Denk Geldim Güzel Kasaydı Akakçe Üzerinden Bakmadım Tam Olarak .
Düzelttim .Herkes sıcak fırsat konusu açmasın mümkünse. Daha normal fiyatını bilmediğin piyasa araştırması yapmadığın ürünü inventusta indirime girmiş diye löp diye atlayıp konu açıyosun. Bi de tek bi konu yerine aynı kasaya iki konu açıyorsun. Senin paylaştığın konu yüzünden 9 bin liralık kasayı 14bine aldığını öğrenen adam sana sövse yeridir
Hayırlı Olsun .Siyah olsa almıştım vallahi.
Hocam şimdi gördüm az önce girdim foruma da, neden üstüme gülüyorsunuz anlamadım? Amacınız yardımcı olmak mı zorbalamak mı?Hayırlı Olsun .
![]()
Xtender | Premium E-ATX PC Case | ARCTIC
Experience Premium Design and maximum Cooling | This Xtender High-End E-ATX PC Case delivers quality, functionality, and style for your ultimate build | ARCTICwww.arctic.de
Kupon Filan Varsa Yapıştırın Güzel Kasa .
- Gopnik
- Cevap: 21
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Hayır Hocam Tamamen Yanlış Anladınız Siyahı Olduğu İçin Ben Gülücük AttımHocam şimdi gördüm az önce girdim foruma da, neden üstüme gülüyorsunuz anlamadım? Amacınız yardımcı olmak mı zorbalamak mı?
Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü. Bire bir aynı kasa değil yani. Üstüme gülüp alay etmenizde hiç hoş değil.Hayır Hocam Tamamen Yanlış Anladınız Siyahı Olduğu İçin Ben Gülücük Attım![]()
Hocam Alay Etmedimki Siz Olayı Neden Kişisel Algıladınız Ben Onu Anlamıyorum .Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü. Bire bir aynı kasa değil yani. Üstüme gülüp alay etmenizde hiç hoş değil.
Cam Türünü Bilmiyorum Satıcıya Sormak Lazım Hocam Fiyat Konusunda Cam Türüde Etki Sağlıyor .Ben forum aracılığı ile insanların birbirine yardım etmesini ve bilgi paylaşmasını çok değerli buluyorum. Ama böyle üstüne gülme, alay etme yoluyla siber zorbalık yapılması hiç hoş değil. Ayrıca bu kasada 3 çeşit cam tipi var. Bu attığınız kapalı türü. Beyaz olandaki daha şeffaf olan cam türü. Bire bir aynı kasa değil yani. Üstüme gülüp alay etmenizde hiç hoş değil.
Lancool III siparişi geçecektim şimdi bununla arasında kaldım. Biraz inceleyeyim videolarından bakayım.Hocam Alay Etmedimki Siz Olayı Neden Kişisel Algıladınız Ben Onu Anlamıyorum .
Siz Siyah Olsa Almıştım Vallahi Dediniz Bende Emoji Atarak Siyah Ürünü Sundum Size , Bunda Alınacak bir şey Göremiyorum Hocam Ben .
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cam Türünü Bilmiyorum Satıcıya Sormak Lazım Hocam Fiyat Konusunda Cam Türüde Etki Sağlıyor .
Troy karta 1000tl indirim vardı 7700tl idi indirimle 6700tl aldım