🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Antenli olan şu oluyor adamlar 1000 Mbps Turkcell falan çekiyor çanak veriyorlar sana sınır koyuyor ne kadar alıcaksan ona göre o 1000 Mbps yi bölüyor işte aranızda fiberden daha pahalıya geliyor 20 Mbps Mardindeyim adam akıllı alt yapı yok bunlarda tekel haline geldi Turk telekoma gitmiş mahalledekiler imza falan toplanmış bir şey değişmedi Vodafone 7-8 sene önce kapımızın dibinden fiber kablosu çekti hala aktid değil bizde bunlara mecbur kalıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de bunlar tekel haline geliyor laf da edemiyon mafya oldular başımıza

sorun evdeki intetnetten değil onların hizmettinden kabolda bağlıyorum pc de aynı hız
Modem değişimi iste. Zaten kiralık ne kaybedersin ki

Telekomun fiberinden verince bu fiyat olmuyor işte

kablonet kullanıyorum. düzenli olarak internet bağlantım kesiliyor. şikayet kaydı bırakmadan düzelmiyor. şikayet kaydını bıraktıktan sonra saha görevlisi arıyor. neden bizi şikayet ettin, "kentsel dönüşüm oluyor ben napim" şeklinde fırça atıyor. nerede oluyor bu kentsel dönüşüm ben neden göremiyorum dediğim zaman da bir yer atıyor. o zaman hizmet veremediğinizi beyan eden bir yazı verin diyorsun onu da vermiyorlar. istanbulun göbeğinde yaşıyorum hala fiber hizmeti yok. binadaki elektrik sistemine bağlı dandik vdsl ile "hizmet" veriyorlar. bakanlığa kadar şikayet ettim ama kimsenin ilgilendiği yok. gazetecileri, siyasetçileri, komedyenleri içeri atmaktan asıl suçlular için içeride yer kalmadı galiba. sözde yöneticileri içeriye atsalar en azından millet için bir şey yapmış olurlar. yıl 2026, akape belediyesine bağlı, istanbulun 1. bölgesinde fiber hizmeti yok!

fiber altyapı var ama bende en fazla 35mbit çıkıyor. nedendir

kablonet kullanıyorum. düzenli olarak internet bağlantım kesiliyor. şikayet kaydı bırakmadan düzelmiyor. şikayet kaydını bıraktıktan sonra saha görevlisi arıyor. neden bizi şikayet ettin, "kentsel dönüşüm oluyor ben napim" şeklinde fırça atıyor. nerede oluyor bu kentsel dönüşüm ben neden göremiyorum dediğim zaman da bir yer atıyor. o zaman hizmet veremediğinizi beyan eden bir yazı verin diyorsun onu da vermiyorlar. istanbulun göbeğinde yaşıyorum hala fiber hizmeti yok. binadaki elektrik sistemine bağlı dandik vdsl ile "hizmet" veriyorlar. bakanlığa kadar şikayet ettim ama kimsenin ilgilendiği yok. gazetecileri, siyasetçileri, komedyenleri içeri atmaktan asıl suçlular için içeride yer kalmadı galiba. sözde yöneticileri içeriye atsalar en azından millet için bir şey yapmış olurlar. yıl 2026, akape belediyesine bağlı, istanbulun 1. bölgesinde fiber hizmeti yok!
Kablonet VDSL altyapıdan hizmet vermiyor ki?

fiber altyapı var ama bende en fazla 35mbit çıkıyor. nedendir
Altyapı sorgulama hatası olabilir. Bayi ile görüşün bence.

yaklaşık 12 yıldır Docsis modem ile kablonet kullanıyorum. eskimiş olan 2 modemide kullandım ve tek eksisi kolonun arkasındaki odaya interneti dağıtamadığıydı. Tek bir problem çektim o da yaklaşık 8 yıl önce uydu kablosu hasar gördüğü için kesilmeler yaşıyordum. Herkesin yapması gerektiği gibi 1 2 ay boyunca arada bir aradım darladım ve 2 kere 1 yıldız yorum yazdım şikayetvara , sonunda ücretsiz uydu kablosu verdiler ve birisine parayla taktırtıp bugüne kadar sorunsuz kullandım. geçen yıl bizi arayıp ücretsiz bir şekilde fiber alt yapıya geçirdiler. geçen yıl 250 tl bu yılda 450 tl ödüyorum. o beyaz modeme geçtikten sonra 3. kattaki evimden dışarıya kadar internet çekiyor otobüs beklerken internete bağlanıyorum :D ama arkadaki kolonlu odaya tek diş çekiyor haberiniz olsun :D ben olsam 60 tl modem parası vereceğime gider asus vs düzgün bi marka modem alırdım siz bilirsiniz hatta benim için modem önerebilirsiniz bu ekime bitiyo olması lazım

1 ay sonra netspeed üyeliğim bitiyor. peşin ödeme yapmıştım 1 yıllık. Başka bir firmaya geçsem mi diye düşünürken bu yorumları okuyunca senede 2 kez güncelleme nedeniyle habersiz kesilen bağlantıya razı olup netspeedden devam edeyim bari. Onun dışında bir sorunum yok 3 senedir :)

1 ay sonra netspeed üyeliğim bitiyor. peşin ödeme yapmıştım 1 yıllık. Başka bir firmaya geçsem mi diye düşünürken bu yorumları okuyunca senede 2 kez güncelleme nedeniyle habersiz kesilen bağlantıya razı olup netspeedden devam edeyim bari. Onun dışında bir sorunum yok 3 senedir :)
Docsis altyapıda netmaster ya da Ubee modem kullanmadığın sürece problem yaşatmaz. Mağdurlar Netmaster modem mağdurları genelde. 4-5 senedir aktif kullanıyorum.

Aile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten
Arkadaşlar bu yorumun sahibine kesinlikle itimat etmeyiniz. Kendim 2021 yılından beri kablonet kullanmaktayım. Son 1.5 senedir ise kablonet 1000mbps kullanıyorum. Kablonetin kendi modemini köprü yaptım keenetic modem kullanmaktayım. Kendim cs2 oyuncusuyum arkadaşlarımla oyun oynarken onlardan pingim 10-15 ping aşağıda. Kesinlikle reklam değildir. Ama şöyle yorum atan bilgisiz arkadaşlara uyuz oluyorum.

Arkadaşlar bu yorumun sahibine kesinlikle itimat etmeyiniz. Kendim 2021 yılından beri kablonet kullanmaktayım. Son 1.5 senedir ise kablonet 1000mbps kullanıyorum. Kablonetin kendi modemini köprü yaptım keenetic modem kullanmaktayım. Kendim cs2 oyuncusuyum arkadaşlarımla oyun oynarken onlardan pingim 10-15 ping aşağıda. Kesinlikle reklam değildir. Ama şöyle yorum atan bilgisiz arkadaşlara uyuz oluyorum.
Netmaster modem kullanıyorsa haklı arkadaş. Ama onun da çözümü var artık. Yeni çıkan H&D modemi kullansa rahatlayacak halbuki 😄

Bu fix ya. Son 5-6 aydır yoğunluktan çağrı merkezine baplanılmıyorda direk kapanıyor. Gidiyor yarım saat bağlanmaya uğraş benzer palavralar bölgesel çalışma arıza caet curt geliyor haber vermiyorlar. Ayda 3-4 en az 4 er saat kesintisi var. Superonline 1000 800 e başvurdum onlarda hiltiyle bilmem neyle geldi kırıp dökme işi varmış dairede kanaldan çekemeyiz dedi iptal ettim kaldım kablonete. Pingde 65 filan genel olarak.

Netmaster modem kullanıyorsa haklı arkadaş. Ama onun da çözümü var artık. Yeni çıkan H&D modemi kullansa rahatlayacak halbuki 😄
Netmaster sıkıntı çıkarınca baya uğraştım gelemden sorun giderildi diyip şiakyet kapatmalar vb sonra x, şikayetvar vb baya uğraşonca ubee modem ile değişmişti. H&D modeme zorlayım bir. Uğraştırmayacak bir bahane var mı değiştirmek için?

Son düzenleme:
Bizim binaya kablonet 1000mbps i 7 ay önce getirmişlerdi. Türknet yıllık almıştım şimdi bitiyor, kablonete başvurdum site yöntemi kablonetin kurulumuna izin vermemişler. Şaka gibi 100 mbps fiyatına 1000 almak istiyoruz site yöntemi engel oluyor neymiş altayapıyı düzgün çekmemişler 8 bloğa bağlattırdılar bi de, güya hepsini kaldırıp başka firma getireceklermiş( 10 yıldır sitede vdsl ile işkence çekiyoruz). Bu site yönetimini filan dinelemeyip bağlatamıyor muyuz bilgisi olan var mı

Bu fix ya. Son 5-6 aydır yoğunluktan çağrı merkezine baplanılmıyorda direk kapanıyor. Gidiyor yarım saat bağlanmaya uğraş benzer palavralar bölgesel çalışma arıza caet curt geliyor haber vermiyorlar. Ayda 3-4 en az 4 er saat kesintisi var. Superonline 1000 800 e başvurdum onlarda hiltiyle bilmem neyle geldi kırıp dökme işi varmış dairede kanaldan çekemeyiz dedi iptal ettim kaldım kablonete. Pingde 65 filan genel olarak.

Netmaster sıkıntı çıkarınca baya uğraştım gelemden sorun giderildi diyip şiakyet kapatmalar vb sonra x, şikayetvar vb baya uğraşonca ubee modem ile değişmişti. H&D modeme zorlayım bir. Uğraştırmayacak bir bahane var mı değiştirmek için?
Bahaneye gerek yok. Modemi kiralıyorsam güzel ve kaliteli olanı kullanmak benim de hakkım. Eğer sizden modem kiralamak dışında bir opsiyon sunmuyorsanız kalitesiz modemi de değişeceksiniz de biraz sert ve kararlı ol. Şubede varsa getirip takıyorlar. Ayrıca çağrı merkezine genellikle her aradığımda tek seferde bağlanıyorum yoğunluk yok.

0850 804 44 44 bu numarayı arıyorsunuz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,845
Üyeler
200,795
Son üye
apoyaboydangireyim

Geri