🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

fenerlimühendis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,255
  • 25 Mbps Sınırsız Kablonet
  • TV Temel Paket
  • Gümüş Sinema Paketi
  • Kablo Bulut 25 GB Saklama Alanı
ilk 12 ay 599 TL/Ay
sonraki 12 ay 699 TL/Ay

1785616812556.webp

Kendi altyapısının hizmet bölgesindeyseniz 1000 Mbps baya uygun. Ben %25 engelli indirimiyle 622 TL'ye anlaştım. Pazartesi gelip altyapı dönüşümünü yapıp kuracaklar. Bence fiyatları normal olarak da uygun.

Aile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten

Kendi altyapısında değilde telekomdam 100 veripte tv ile sorun ping olur mu acaba

Aile evinde kullanıyoruz ve eniştemlerde de var , bundan daha rezil bir internet sağlayıcısı olamaz modemleri hep sıkıntılı özel modemler olduğu için değiştiremiyorsunuzda. Bunun yerine türkcell super online 800 liraya ya da vodafone öneririm turk telekomun alt yapısını kullanıyordu zaten
daha rezilini görmek istersen alt yapı olmayan yerlerde şu anten internetinden köşeyi dönen firmaları dene onu denedikten sonra bu speedy Gonzales gibi gelir 😂

Köprü olarak yedek modem varsa olmuyor mu?

H&D NE1611C bakır altyapı kullanıyorsanız bu modemi isteyin. Netmaster ve Ubee modemler aşırı dandik. Ubee yine idare eder de Netmaster facia. Ama GPON altyapıları baya iyi. Şimdiye kadar Türk Telekom altyapısından kullanıyordum. Bu fiyatları görünce adrese 1-2 ay önce çekilen kendi fiber altyapısına geçiş talebinde bulundum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Köprü olarak yedek modem varsa olmuyor mu?
Verimsiz oluyor. Fiber olmayan DOCSIS denen altyapılarını düzgün kullanmanın tek yolu H&D NE1611C modem. Bu modemi kullanırsanız sorunsuz kullanılıyor. (modemler kiralama usülü. modem kirası verdiğiniz sürece talep edip değiştirebilirsiniz)

Yarın 1000mbps geçeceğim gpon altyapı var sorun yaşamam umarım.

Hocam benim bilgim yokda kablonet ne oluyor şuan turktelekom vdsl 35mbps kullanıyoruz. İlerde geçebilirim.

2 adet bakır 1 adet fiber üyeliğim var aktif olarak kullanıyorum hatta 2. Seneleri tüm aboneliklerimin .Tek sıkıntıları upload hız sınırlaması var paketlerde maximum 4mb hız veriyor uploadda.

• Üzgün
Reaksiyonlar: luse
Geri