Süper Lig Maçları En Ucuz Nasıl İzlerim

SANCAKSS

80+
Reaksiyon skoru
34
Süper lig maçlarını izlemek için en uygun abonelik paketi hangisi webden bilgisayardan izliyecegim tek ekran yeterli

Selçuk kardeşi özlemle anıyorum. :)

Selçuk reis paket olmuş olabilir ama bu alemde beleş maç izlemek için reisin adı yetiyor. Yandexe giriyorsunuz selçuksports yazıyorsunuz baştan aşağı bütün sitelerin %90ı maçı veriyordur.

Selçuk reis paket olmuş olabilir ama bu alemde beleş maç izlemek için reisin adı yetiyor. Yandexe giriyorsunuz selçuksports yazıyorsunuz baştan aşağı bütün sitelerin %90ı maçı veriyordur.
İzleyene de ceza kesilecek dediler o sıkıntı biraz yoksa her türlü yayın bulunur arayana 😀

İzleyene de ceza kesilecek dediler o sıkıntı biraz yoksa her türlü yayın bulunur arayana 😀
Onlar beni tespit edip para cezası kesecekte ohoo. O hep göz korkutma amaçlı. Tabi ciddi ciddi gelip sağlam bir ceza keserlerse tövbe ederim birdaha tenis bile izlemem.

Yarı zamanlı selçuksports yarı zamanlı justin tv izliyorum selçuk baba arada donunca justine geçiş yapıyorum öneririm 👍

PC'den izlemeli var ama yayın geç geliyor. TODD diye bir ugulama var. Beinsport'un orijinal uygulaması. Hem netflix gibi film ve diziler var hemde spor paketi var. Sadece tuttuğun takımın maçlarını izlediğin paketlerde oluyor.

Geri