dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
arkadaşlar g102 haric mouse oerisi yapabilirmisiniz 150tl ye neden diye sormayın teşşekruler
ben 4.5 yıl önce bloody a9 almıştım hala kullanıyorum bi sıkıntısıda yok en son 160 tl idi şimdi bakamıyorum teldeyimarkadaşlar g102 haric mouse oerisi yapabilirmisiniz 150tl ye neden diye sormayın teşşekruler
hocam driver problemi fln yasarsin diyo arkadaş korktum sizce yasanırmı oyle bi sorun pence tutuyorum150 TL'ye G102'den başka mouse almanı önermem.
Hayır, öyle bir sorun yok. Ben de 3 yıldır kullanıyorum G102'yi.hocam driver problemi fln yasarsin diyo arkadaş korktum sizce yasanırmı oyle bi sorun pence tutuyorum
driverini nerden indiriebilirim hocam pence tutuyorum uygunmudur csgo icin de uygunmudur sizceHayır, öyle bir sorun yok. Ben de 3 yıldır kullanıyorum G102'yi.
hocam ozaman aliyorum driveri nerden indirebilirimkullanıyorum öyle yazılım problemi neymiş ilk kez duyuyorum ghub geldi zaten baya iyi
Uygundur. Driverı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsin.driverini nerden indiriebilirim hocam pence tutuyorum uygunmudur csgo icin de uygunmudur sizce
Gamepower mouse lara bakarkadaşlar g102 haric mouse oerisi yapabilirmisiniz 150tl ye neden diye sormayın teşşekruler
cok tessekur ederim tercihim g102 yanından oldu arkadasım gamepower ursa fln al diyodu sizce hangisi daha iyi nedenUygundur. Driverı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsin.
![]()
Logitech G HUB Oyun Yazılımı
Fare, klavye, kulaklık, hoparlör ve web kamerası ayarlarınızı özelleştirmenizi ve optimize etmenizi sağlayan gelişmiş oyun yazılımı G HUB ile Logitech G oyun donanımınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarın. Diğer oyuncuların profillerini indirin, kendi profilinizi oluşturun ve çok daha fazlasını...www.logitechg.com
G102 daha iyi. Sensör olsun kalite olsun.cok tessekur ederim tercihim g102 yanından oldu arkadasım gamepower ursa fln al diyodu sizce hangisi daha iyi neden