🔥İndirim Gamepower Medusa Rainbow 7.1 Usb Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı | 869,00 TL

5 Yıl kullandım artık pedler üstüme dökülüyordu ilk başlarda anlamadım bu siyah şeyler ne diye sonra farkettimki kulaklıktan :D geliyormuş hala çalışıyor 3. pc de takılı.

kulak padi döküldü yine kullandım en son mic gitti yine dayandım ama kaç kez düştü, sağlamdır ama uzun kullanımda kulak acıtır

Brolar bu pad ve kafa bandı değişiyor mu?. Kullanmıyorum(hiç kulaklık kullanmıyorum artık) ama değiştirip işine yarayacak yeğenlere falan vereyim bari böyle vermeye içim el vermedi

Brolar bu pad ve kafa bandı değişiyor mu?. Kullanmıyorum(hiç kulaklık kullanmıyorum artık) ama değiştirip işine yarayacak yeğenlere falan vereyim bari böyle vermeye içim el vermedi

Şuradan mesaj gönderdim bakalım ne diyecekler :)
Ekran görüntüsü 2026-08-03 204440.webp

Bedava olabilir ama kargo 400tl çıkabilir 🤭🤭
Değerli Müşterimiz,

GAMEPOWER İletişim birimine iletmiş olduğunuz başvurunun Türkiye Distribütörüne yönlendirilmesi neticesinde sizlerle iletişime geçmekteyiz.

7,75 usd+kdv karşılığında gönderilmektedir. (Kur:47,43) 441,09 ₺

Ücret kabul etmeniz durumunda aşağıdaki linkten pad istediğinizi belirten destek talebi oluşturmanızı rica ederim.

Sen denedin mi daha önce :D yoksa

Değerli Müşterimiz,

GAMEPOWER İletişim birimine iletmiş olduğunuz başvurunun Türkiye Distribütörüne yönlendirilmesi neticesinde sizlerle iletişime geçmekteyiz.

7,75 usd+kdv karşılığında gönderilmektedir. (Kur:47,43) 441,09 ₺

Ücret kabul etmeniz durumunda aşağıdaki linkten pad istediğinizi belirten destek talebi oluşturmanızı rica ederim.

Sen denedin mi daha önce :D yoksa
Yok valla bro malüm olmuş 🤣🤣

5 yıl abim 3 yıl ben kullandım geçen ay sağ taraftan ses gelmemeye başladı lehimleri tazeledim halen daha idare ediyor beni. mikrofonu çok iyi ama dip ses başladı eskidiği için yakında belki havit gamenote 2015 proya geçebilirim

Geri