Çözüldü✓ Hangi Markanın 5070 İni Almalıyım

Nedenini de açıklarmısın aga ona göre farklı seçenekler ekliyeyim
millet direk msi görüp bu iyidir diye atladıkları için malzeme kalitelerini falan umursamıyo hiç basıyor plastiği

Nedenini de açıklarmısın aga ona göre farklı seçenekler ekliyeyim
Plastik iyi bir soğutma sistemine sahip deil plastiği bari iyi olsa oda iyi deil dandik yani

hatta zotac vatanda indirime giriyor onu bekleyip vatandan alır geçerdim ben

valla ben bu bütçede zotac alırdım muhtemelen ventusa falan para verilmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zamn bunu almam daha mantıklı taksit imkanıda güzel ama satıcıyı ve bu siteyi pek bilmiyorum güvenilir mi? sizce

O zamn bunu almam daha mantıklı taksit imkanıda güzel ama satıcıyı ve bu siteyi pek bilmiyorum güvenilir mi? sizce
İdefix iyidir taksit imkanı size uyuyorsa gigabyte ve ventusdan kesinlikle daha iyi

düzeltme yanlıs link
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

site güvenilir satıcıda problemli gibi gözükmüyor

36ya 3x zotac var hocam 6 taksitli malzeme kalitesi daha iyi diye biliyorum pny den

36ya 3x zotac var hocam 6 taksitli malzeme kalitesi daha iyi diye biliyorum pny den
karşılaştırmasına bakmadım hocam bilgim yok, idefix te her karta 6 taksit olmayabilir. Ödeme durumuna göre baksın artık, 2 model arasında dişe değer fark olacağını sanmam.

Geri