Sıfır Ekran Kartında İndirim Beklemek mi, 2. El / Kapalı Kutu Almak mı?

Hyperrrr

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
60000
Yakın zamanda RTX 5070 Ti veya RTX 5080 almayı düşünüyorum ancak sıfır ve ikinci el fiyatları arasındaki makas çok fazla.
Geçtiğimiz günlerde de ekran kartlarında büyük indirimler olmuş. Sizce bu tarz büyük indirimler yakın zamanda tekrar yaşanır mı ve sıfır kovalamak için beklemeye değer mi? Yoksa hiç beklemeden temiz bir ikinci el veya kapalı kutu alıp geçmek daha mı mantıklı olur?

Yakın zamanda RTX 5070 Ti veya RTX 5080 almayı düşünüyorum ancak sıfır ve ikinci el fiyatları arasındaki makas çok fazla.
Geçtiğimiz günlerde de ekran kartlarında büyük indirimler olmuş. Sizce bu tarz büyük indirimler yakın zamanda tekrar yaşanır mı ve sıfır kovalamak için beklemeye değer mi? Yoksa hiç beklemeden temiz bir ikinci el veya kapalı kutu alıp geçmek daha mı mantıklı olur?
vatan bilg dışında birilerinin sıfır ekran kartlarında indirim yapacağını düşünmüyorum. o da çok düşük ihtimal. tam tersine zam zaam zaaaaam :D nvidia ve amd zam yapacağız diyorlar çünkü :D

vatan bilg dışında birilerinin sıfır ekran kartlarında indirim yapacağını düşünmüyorum. o da çok düşük ihtimal. tam tersine zam zaam zaaaaam :D nvidia ve amd zam yapacağız diyorlar çünkü :D
Bu arkadaşın da dediği gibi zam kapıda, Hardware Unboxed %40 civarı zam bekliyor yakın zamanda, yani 50k lık bir GPU 70k olabilir. Eğer hesaplı bulursan kapalı kutu inno3d 5070 ti falan alınabilir.

Beklemek iyidir. Denk gelene kadar.

Sahibinden de 43-45k civarına kapalı kutu inno3d 5070ti’lar var kapalı kutu kart alırken nelere dikkat etmek lazım?

Ya onlar gerçekten kapalı kutu mu ben emin olamıyorum hocam ya
İşte nasıl test etmek lazım bende bilemedim. Satıcı da parayı vermeden büyük ihtimal açtırmaz, test ettirmez

İstanbul dışı 2.el bulmak imkansız sanırım 1 tane buldum o da 1 saat içinde satıldı

sıfır al kafan rahat olsun hocam ne olursa olsun 2. El her zaman riskli

Anlık indirim denk gelince aldım ama doğru mu yaptım acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1785784590057.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,716
Üyeler
200,760
Son üye