Yardım Tüketici Hakem Heyeti & Trendyol

Stokta yoksa bi yerden temin edip sana göndermesi lazım eğer göndermiyorsa icra takibi başlatıp bilirkişinin işte ürün fiyatına bakıp sana iade edilen paradan çıkarıp aradaki farkı sana veriyor diye biliyorum.

Ürünlerin sebepsiz yere iptal edilmesi ile ilgili bsşvuru yapmıştım.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İcra davası açarsam, trendyol elinde olmadığını söyleyerek yinede kararı uygulayamayacağını söyleyebilir mi

Netice alabilirmiyim icra davasına çevirirsem 2 haftalık itiraz süresi geçti trendyolun
Alırsın aynısını veya bir üst modelini.

Stokta yoksa bi yerden temin edip sana göndermesi lazım eğer göndermiyorsa icra takibi başlatıp bilirkişinin işte ürün fiyatına bakıp sana iade edilen paradan çıkarıp aradaki farkı sana veriyor diye biliyorum.
bende bu şekilde diye biliyorum başka bir satıcıdan temin edip göndermeleri gerekir fakat başlarından attılar resmen ürün elimizde yok malesef diyerej geçiştirdiler

Trendyol bu karar itiraz etti mi ?
itiraz süresi doldu mu

Yerinizde olsam önce firma ile iletişime geçer icra kanalıyla hakkınızı alabileceğinizi ancak bununla uğraştırmamak adına ürünlerin tarafınıza teminini isterdim. Baktınız ki firma yola gelmiyor, icraya başvururdum.

İcra davası açmaya gerek yok. Elinizde zaten mahkeme ilamı niteliğinde belge var. THH kararını direkt icraya koyabilirsiniz. İcra dairesine gidin THH kararı ile süreci oradan devam ettirin. Uğraşmak istemezseniz de bir avukat aracılığıyla süreci ilerletebilirsiniz.

Trendyol bu karar itiraz etti mi ?
itiraz süresi doldu mu
İtiraz etmedi itiraz süresi doldu.

Yerinizde olsam önce firma ile iletişime geçer icra kanalıyla hakkınızı alabileceğinizi ancak bununla uğraştırmamak adına ürünlerin tarafınıza teminini isterdim. Baktınız ki firma yola gelmiyor, icraya başvururdum.

İcra davası açmaya gerek yok. Elinizde zaten mahkeme ilamı niteliğinde belge var. THH kararını direkt icraya koyabilirsiniz. İcra dairesine gidin THH kararı ile süreci oradan devam ettirin. Uğraşmak istemezseniz de bir avukat aracılığıyla süreci ilerletebilirsiniz.
iletişime geçtim ellerinde olmadığı için kararı yerine getiremeyeceklerini söylediler.

İtiraz etmedi itiraz süresi doldu.

iletişime geçtim ellerinde olmadığı için kararı yerine getiremeyeceklerini söylediler.
O halde direkt THH kararıyla icraya başvurun ya da avukat aracılığıyla süreci yürütmenizi tavsiye ederim.

bu güzel
THH aslı kararının çıktısını alıyorsun
en yakın icra dairesine gidiyorsun
İlamlı icra takibi başlatırsın zaten onlar sana yardımcı olacaktır.

Büyük firma olduğu için süreç uzayabilir.

Geçen sene amazona yapmıştım 1 ay içerisinde değişimi yapmışlardı.

Trendyolda bu ürünü yanlış fiyattan açan arkadaşa acıdım :D Gerçekten ufak bir dikkatsizliği nelere sebep olmuş. Belkide aylık maaşının yarısından fazlası kesilecek.

O halde direkt THH kararıyla icraya başvurun ya da avukat aracılığıyla süreci yürütmenizi tavsiye ederim.
Avukat arkadaşım var ona anlatacağım durumu muhtemelen onunla beraber yürütürüz süreci

Trendyolda bu ürünü yanlış fiyattan açan arkadaşa acıdım :D Gerçekten ufak bir dikkatsizliği nelere sebep olmuş. Belkide aylık maaşının yarısından fazlası kesilecek.
Yanlış fiyatlama yoktu aslında kod vermişti trendyol o zamanın şartlarıyla %15 civarı aşşağı fiyata geliyordu

Sonuna kadar git davanın. Şu posttan sonra bile asla telefon almam oradan kendi ayaklarına sıkmış trendyol

Sonuna kadar git davanın. Şu posttan sonra bile asla telefon almam oradan kendi ayaklarına sıkmış trendyol
Baya oldu olaylar yaşanalı dava uzun sürdü yaklaşık 1 ay önce thh'den yanıt geldi şimdi avukat ile süreci yöneteceğim umarım alabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,245
Üyeler
200,628
Son üye
ZENCINIZGELDI

Geri