16x2 DDR 5 Ram Lazım

her gün yeni bir şey öğreniyorum bu forum sayesinde

Evet kit olarak satın almak daha mantıklı.

Kit olarak almak herkes mantıklı diyor ama anlamadığım şey şu. Birisi yukarıda 2 tane ayrı alınca biri iyi biri kötüyse kötü olanın gücünde çalışır demiş. Aldığım ram ddr5 16gb 6000mhz birinin çipi iyi birinin kötü olsun gün sonunda ben yine aynı rami almıyor muyum? Aldığım ikisi de kötü çip çıkarsa ne olacak mesela? Bunların fpse stabilliğe vs. etkisi ne oluyor bilen varsa yardımcı olsun yoksa ben de ayrı ayrı alacağım gibi

En uygun 32gb 23-24k yapıyor sıfır tek 32 18e satamıyorum 🥲

Kit olarak almak herkes mantıklı diyor ama anlamadığım şey şu. Birisi yukarıda 2 tane ayrı alınca biri iyi biri kötüyse kötü olanın gücünde çalışır demiş. Aldığım ram ddr5 16gb 6000mhz birinin çipi iyi birinin kötü olsun gün sonunda ben yine aynı rami almıyor muyum? Aldığım ikisi de kötü çip çıkarsa ne olacak mesela? Bunların fpse stabilliğe vs. etkisi ne oluyor bilen varsa yardımcı olsun yoksa ben de ayrı ayrı alacağım gibi
Kanka ben aynı ürünü 2 adete çıkardım aldım geçtim. Yaptığım testlerde de oynadığım oyunlarda da FPS, % kullanım, sıcaklık değerleri ideal hatta beklediğimden de iyi sorun yaşanacağını zannetmiyorum.

Kanka ben aynı ürünü 2 adete çıkardım aldım geçtim. Yaptığım testlerde de oynadığım oyunlarda da FPS, % kullanım, sıcaklık değerleri ideal hatta beklediğimden de iyi sorun yaşanacağını zannetmiyorum.
Benim de düşüncem öyle en fazla ne olabilir ki

Kit olarak almak zorunlu değil çipi aynı olsa yeterli kendim iki farklı hız ve gecikmede ram kullanıyorum ikiside hynix biri m-die diğeri a-die sorun yok. İkisinide 6000mhz cl30'da stabil kullanıyorum. En basitinden anakart kendi ayarlıyor ramleri istemezsen kendinde girersin değerleri. Patriot viper da hynix o da a-die ve h-die geliyordu. Al geç direk viperı

Son düzenleme:
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
nE
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka benim sistem patlayacak yakında o zaman çünkü ben senin dediğin şekilde aldım :D
gecmis olsun , islemci amd ise pc yi cope atanilirsin

gecmis olsun , islemci amd ise pc yi cope atanilirsin
JKLSDFGJKGFDSJKFGSDKJLGFDSKLJFGDSKLFDJSKLGLDJFKL Bu botları bu foruma kim alıyo bilmiyorum ama işlemcim AMD kanka ne yazık ki ben ufaktan sistemi çöpe taşımaya başlayayım forumda başka AMD işlemci kullanan arkadaşlar varsa onlar da yavaştan çöpe atmaya başlasınlar ağamın emri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,701
Üyeler
200,750
Son üye
İbrahimaygrd

Geri