Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,818
1785848634816.webp

orijinal sattıgım ürün bu.

Bugün iadeye gelen ürüne baktıgımda etiket kalkmıştı sonra ilandaki fotoğraf ile karşılaştırdıgımda bu ürün çıktı
1785848755132.webp

etiketi yer değiştirmiş ama üstteki 2229 seri no çipinden anladım...
30dan fazla satışım var ilk kez böyle karşılaşıyorum. Şimdi sahibinden mh arıyorum, güncelleme yapacağım

GÜNCELLEME

Sahibinden müşteri hizmetleri hiçbir şey YAPMIYOR!.
Önce yurt içi kargoya gidip tutanak tuttur diyor sonra avukata git yasal süreci başlat diyor. 2500TLlik bir ürün için aylarca uğraştıracaklar.

Alıcımız ise mükemmel..
1785849332859.webp

Son düzenleme:
Bir şey yapmıyorlar hocam, biz aracıyız deyip çıkıyorlar. Yasal mercilere başvurun biz onlara gerekli bilgileri veriyoruz zaten diyolar. Yani dolandırıldığını bile bile ürünü al, sonra savcılığa ver, 1 sene uğraş diyor kısaca.

Geçmiş olsun kutulayıp kargoya verirken video kaydın yoksa hiç bişey yapamıyorsun alıcı parasını iade alacak senin ürünü de ya bozuk ürünle değiştirdi ya da sahte ürünle.

Alıntıyı görüntüle
orijinal sattıgım ürün bu. Bugün iadeye gelen ürüne baktıgımda etiket kalkmıştı sonra ilandaki fotoğraf ile karşılaştırdıgımda bu ürün çıktı
Alıntıyı görüntüle
etiketi yer değiştirmiş ama üstteki 2229 seri no çipinden anladım...
30dan fazla satışım var ilk kez böyle karşılaşıyorum. Şimdi sahibinden mh arıyorum, güncelleme yapacağım
Sırf şu olaydan kaynaklı Sarı siteden kesinlikle kargo ile satışa karşıyım. Elinde görseller var metadatasından ürünün resimlerini çektiğin tarihler belli olacaktır zaten. Umarım diğerleri gibi müşteriye para iadesini sağlayıp sana mağduriyet yaşatmazlar. Yaşatma ihtimali çok yüksek.

Ben sattığım bütün parçaları ofise çağırıp canlı test ettirip. Seri numarası ve en az 4 yandan fotoğraflayıp o şekilde teslim ediyorum. Sırf satıcam diye ağrıya ürünü hırt'ın birine göndermem.

Sahibinden in "Param Güvende" satış yönteminin satıcı için en büyük sıkıntısı bu zaten, gönderdiğin ürünü, iade olarak, aynı şekilde geri alacağının bir garantisi yok. Suistimal edilmeye oldukça açık durumlar.

Son düzenleme:
Elindeki sahte ya da bozuk SSD ile değiştirmiş olabilir. Maalesef çakal doldu ortalık iyice...

sahibinden müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamıyor. Yasal yollara başvurun diyor. şuan elimde bu seri nolu bozuk belki çakma bir m2 ssd var. Bir daha sahibinden param güvende ile satış yapmıyorum.

sahibinden profilim böyleydi. Bir önemi yok artık
1785849135656.webp

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kutulayıp kargoya verirken video kaydın yoksa hiç bişey yapamıyorsun alıcı parasını iade alacak senin ürünü de ya bozuk ürünle değiştirdi ya da sahte ürünle.
video kaydı var ama sahibinden önce kargoya git tutanak tuttur sonra avukata git yasal süreç başlat diyor :D 2500tltlik bir m2 ssd için bu zahmete girmeyeceğim...

sahibinden müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamıyor. Yasal yollara başvurun diyor. şuan elimde bu seri nolu bozuk belki çakma bir m2 ssd var. Bir daha sahibinden param güvende ile satış yapmıyorum.Alıntıyı görüntüle
Sahibindenin arka kapısı. Biride forumda zamanında i7 işlemciyi böyle hiç etmişti.

Sahibindenin arka kapısı. Biride forumda zamanında i7 işlemciyi böyle hiç etmişti.
bi tane de 14 pro max var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşa ulaşıp durumu izah ettin mi, belki yanlış ürünü geri göndermiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,392
Üyeler
200,671
Son üye
arcrey

Geri