O zaman fit 4u eleyip Fit 5 ya da gt6 da abilirim. İkisinin fiyati yakin zaten sence hangisini alayim? Gt modelleri ile fit modelleri ayni sinifta mi yoksa gt daha mi iyi sinif olarak?eğer bütçeni fit 5 zorluyorsa fit 4 alman senin için daha iyi olur çok bir kayıp yaşamazsın
fit 4ün mor rengini alabilirsin
bende kız arkadaşıma band 11 mor rengi almıştım geçen hafta. gayet memnun
Ayin 11 inde alcam o zaman bu modeli alayim.gt 5 alabilirsin veya 6 bence daha iyi fitten yani ozellik olarak super fark gormedim ama daha guzel gozukuyor.
Yani fiyat benve yuksek bunlar icin ama sorun yoksa ok bence.Ayin 11 inde alcam o zaman bu modeli alayim.
![]()
Huawei Watch GT 6 41 MM - Mor - Fiyatı, Yorumları
Watch GT 6 41 MM - Mor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Fiyat performans olarak degerlendirirsen kotu mu?Yani fiyat benve yuksek bunlar icin ama sorun yoksa ok bence.
hocam gt 6 kesinlikle daha iyi olur özellikle mor rengi şuan en ucuzu kesinlikle almanı öneririmFiyat performans olarak degerlendirirsen kotu mu?
Tesekkurlerhocam gt 6 kesinlikle daha iyi olur özellikle mor rengi şuan en ucuzu kesinlikle almanı öneririm
yani 41mm kiz oldugundan okey bence. Sadece fiyat hafif yuksek geldi 7.5k civari daha guzel olurdu ama para sorunun yoksa bence guzel gt5 kullaniyorum memnunum.Fiyat performans olarak degerlendirirsen kotu mu?
Verebilecegim maks butce bu civarlarda ama 4 5k ya olsa evet daha iyi olurdu benim icin. Almisken daha iyi birsey olsun dedim gt5 ler biraz daha uygun olsa gt5 duaunurdumyani 41mm kiz oldugundan okey bence. Sadece fiyat hafif yuksek geldi 7.5k civari daha guzel olurdu ama para sorunun yoksa bence guzel gt5 kullaniyorum memnunum.