Watch Akıllı Saat Önerisi

Aquarius

80+
Reaksiyon skoru
43
Kız arkadaşıma hediye olarak Huawei watch Fit serisi almayı düşünüyorum. Android telefon ile kullanacak. Watch fit 4 ile 5 arasında fiyat farkına değer bir fark var mı?

eğer bütçeni fit 5 zorluyorsa fit 4 alman senin için daha iyi olur çok bir kayıp yaşamazsın
fit 4ün mor rengini alabilirsin
bende kız arkadaşıma band 11 mor rengi almıştım geçen hafta. gayet memnun

eğer bütçeni fit 5 zorluyorsa fit 4 alman senin için daha iyi olur çok bir kayıp yaşamazsın
fit 4ün mor rengini alabilirsin
bende kız arkadaşıma band 11 mor rengi almıştım geçen hafta. gayet memnun
O zaman fit 4u eleyip Fit 5 ya da gt6 da abilirim. İkisinin fiyati yakin zaten sence hangisini alayim? Gt modelleri ile fit modelleri ayni sinifta mi yoksa gt daha mi iyi sinif olarak?

gt 5 alabilirsin veya 6 bence daha iyi fitten yani ozellik olarak super fark gormedim ama daha guzel gozukuyor.

Fiyat performans olarak degerlendirirsen kotu mu?
yani 41mm kiz oldugundan okey bence. Sadece fiyat hafif yuksek geldi 7.5k civari daha guzel olurdu ama para sorunun yoksa bence guzel gt5 kullaniyorum memnunum.

yani 41mm kiz oldugundan okey bence. Sadece fiyat hafif yuksek geldi 7.5k civari daha guzel olurdu ama para sorunun yoksa bence guzel gt5 kullaniyorum memnunum.
Verebilecegim maks butce bu civarlarda ama 4 5k ya olsa evet daha iyi olurdu benim icin. Almisken daha iyi birsey olsun dedim gt5 ler biraz daha uygun olsa gt5 duaunurdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,252
Üyeler
200,883
Son üye
mstfdmr

Geri