🔥İndirim Sapphıre B650m-E 4299tl

Son düzenleme:
Sapphire genel olarak diğer kartlardan ucuz malum yeni sayılabilecek kartçılar sapphire nzxt.Sıcak fırsatlık bir olayı yok aslında her yerde yakındır fiyatı büyük ihtimal

Sapphire genel olarak diğer kartlardan ucuz malum yeni sayılabilecek kartçılar sapphire nzxt.Sıcak fırsatlık bir olayı yok aslında her yerde yakındır fiyatı büyük ihtimal
çok saçma fiyatlar satılıyor bazı yerlerde ama genel fiyatı 5k civarlarında

Düzelttim hocam teşekkürler soğutucusuz olsada yinede bence alınır saphire yerine sonuçta 650 oluyor
Hocam bildiğim kadarıyla bu model soğutma ve besleme açısından fena değil, attığın Asus ile benzer ama alacaklarda bios flashback olmadan alacaklarını bilsin.

Alınması mantiklı olması için 3 3.5k civarında satılması lazim bence

Ryzen 7 9800x3d veya üstü işlemci ile kullanmayacaksan alınabilir bence

Ryzen 7 9800x3d veya üstü işlemci ile kullanmayacaksan alınabilir bence
Hocam yakın zamanda 7800x3d ye geçeceğim ddr4ten soğutucumu liqmaxflo 360 aldım anakart olarak atx bir model istiyorum küçük dursun istemiyorum ve bide sanırım amd am6 dan önce bir seri daha çıkaracak am5e o yüzden olurda seneler sonra 7800 yetersiz gelmeye başladığında en yeni x3d ye geçebilmek için yeterli seviyede olacak bir anakart almak istiyorum b 850 m k düşündüm başta ama o micro bir model ve 7800x3d de nasıl olur

colorful cuma aksamları %90 indirime giriyor b650m modeli 4800-4900e akadar düşüyor en dolu kart o fiyata o sanırım

Geri