Taichi RX 9070xt Aldım Psum Yeterli mi?

anladım teşekkür ederim cevaplar için. Bir süre daha gidelim o zaman bu psu ile kampanya yakalarsam yükseltirim.

Okuduğunu idrak edemiyorsun galiba 600w esekjames psu yok adamda. 750w gold var.
750w 9070xt kullanıyorum öncesinde yillarca 3080 kullandım benzer tdp ye sahipti.

500w sıcrasın gold 750w icin %1 sorun yaratmıyor. Adama bosa masraf açacaksın. Buraya gelip 5000w da önerebiliriz elimdeki yeterli mi diye soruyor yeterli değilse arkadaş masrafa zarzor girecek belki okey. Durduk yere masraf acacacaksin yeten bisey icin
Ne masrafı birader 850w psu ile 750w psu lar aynı fiyat zaten :D LDMSŞDMSLFPSNFŞSD masraf dediğin aradaki 500 tl mi sen harbiden delirmişsin cahile laf anlatmak çok zor hadi işine kardeşim

Ne masrafı birader 850w psu ile 750w psu lar aynı fiyat zaten :D LDMSŞDMSLFPSNFŞSD masraf dediğin aradaki 500 tl mi sen harbiden delirmişsin cahile laf anlatmak çok zor hadi işine kardeşim
Senin gibileri gördükce dünyada cidden bu kadar alt tabaka okuduğunu bile anlamayan insanlar olduğunu farkediyorum.

Adamın elinde 750w varken 850w alırsa ne olacak? 2. psu aldığı için masrafa girecek dimi.
2. elde elindekini satsa Psular 2. elde ölü fiyatlara gider cebinden en az 2k fark cıkacak 100w arttırmak icin.
Belki 5. ye anlarsın diye cevap verdim ama pek sanmıyorum

Ossurada 4090 ile 750 watt psu kullanmış olan ben. :D

PSU şu an sorun olmaz. 9070xt için genelde 850W öneriyor bileşen üreticileri. Ben de alırken ona göre almıştım. İleride modüler iyi bir fiyat denk gelince değiştirip elindekini de satarsın.

Elinizdeki kalitesiz bir 750 olsaydı gerçek gücü veremezdi onun için sıkıntı olabilirdi. Ama eldeki kaliteli olan bir model olduğundan sorun olacağını pek düşünmüyorum.

Ancak şansa ilerde sorunlar olursa, yeni bir psu alacaksanız o zaman 850 watt veya fiyat uygunsa 1000 watt alınabilir bütçe olursa. Şu an sizin bir aciliyetiniz o kadar yok bnce. Eldeki psu ile deneyin kullanın.

Geri