Çözüldü✓ 7800x3d Sistem ile - Macbook M4 Air Takas Yapılır mı?

Benim düşüncem kafa kafaya takastı fakat ne yapmalıyım kasa ve mouse hariç tüm her şeyim mevcut zaten tek eksik bunlar genel olarak full faceit oynuyorum ve ara sıra pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum 3 4 ayada ekran kartını upgrade edip kullanmaya devam ederim.

Alacağım sistemin kfg hepsi duruyor 1 yıla yakın olmuş alalı bendede aynı şekilde hepsi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne vermek mantıklıysa ne kadara kadar verilebilir?
sen elindeki macı 60k satsan nakitinle sistem toplasan daha karlı. Adamın sistemi tanıdık olsa parcaları bilsen 55k belki veririsn onun dışında 50k dan 1 lira fazla verilmez.

2.el adamın parçaları satacak fiyatlar böyle
İslemci 12-13k
ekran kartı 13
anakart 3.5k
ram 14k
ssd bilmiyorum kaliteli ama ikinci elde cok nakit cıkmıyor 7k alıcı bulursa
Kasa sogutucuya falan girmiyom bunlar zaten sifiri 3-5k
monitor 3k falan
57k falan yapıyor kasaya 4 dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düz 55 eder adaminki ikinci elde max
Ekran karti 13 deil bu arada ben olsam 9k max verirdim 3070 ondan cok daha iyi ve o fiyatlara 3080 var 4060 dlss ile bile geçemez

Ekran karti 13 deil bu arada ben olsam 9k max verirdim 3070 ondan cok daha iyi ve o fiyatlara 3080 var 4060 dlss ile bile geçemez
Cok öldürmek istemedim ama doğru 4060 ın 2. eli cok bitik dibinde 5060 var aynı paraya 3080-3080ti var tokat manyağı yapıyor. Amd nin 2-3 modeli var yine ayni paraya. Alan cikmaz

Cok öldürmek istemedim ama doğru 4060 ın 2. eli cok bitik dibinde 5060 var aynı paraya 3080-3080ti var tokat manyağı yapıyor. Amd nin 2-3 modeli var yine ayni paraya. Alan cikmaz
2.el piyasasi direk bitik adamlar satmak icin satıyor hiç olmayanların ihtiyaci olanlari dusunmuyolar direk 2.elde ne yazilmissa ona gore belirliyolar valla bitmis piyasa

Eger o fiyattan satarsan 4070 ti super li bir sistem alirsin ve bu sistem onunkinden kat kat kat daha iyi yani sen bilirsin ama bunlarda baya iyi
Dostum söyledigin sistemlerde birinde 13400f var toplu bir şey aramıyorum zTen her şeye sahibim ekipman monitör olarak sağlam bir kasaya ihtiyacım var bana teklif sunan adamın 7800x3d b650m r anakart 32 gb ram 1 tb samsung ssd var amacım sadece kasayı almak

Arkadaşlar yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim kabul etmedigimi söyledim 🙏

67k ya m4 almak da ne biliyim enayiliktir 70-75e m5 0 satılıyor zaten + öğrenci denk getir aynı paraya 0 m5 çekiyorsun mac air için istenen paralar çok komik .d

67k ya m4 almak da ne biliyim enayiliktir 70-75e m5 0 satılıyor zaten + öğrenci denk getir aynı paraya 0 m5 çekiyorsun mac air için istenen paralar çok komik .d
dostum özelleştirilmiş şekilde oldugu için fiyat yükseliyor yani normal degil mi

dostum özelleştirilmiş şekilde oldugu için fiyat yükseliyor yani normal degil mi
Değil yakın tarihte aynı m4 gürgençlerde 0 olarak 60.xxx fiyatlara satılıyordu. 512 ssd 15.3 şu fiyatlar air için asla ödenmemesi gereken fiyatlar normalde. Aynı fiyata herhangi bir windows pc ile çok daha verimli iş çıkarırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,071
Üyeler
201,118
Son üye
Ryuga428

Geri