İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Lg R yaptı son olaylardan sonra ayrıca Microsoft da el attı. Berbat bir durum ancak lg değil farklı marka isterseniz daha fazla para harcayacaksınız
Açıkçası fazla harcama gibi bi durum istemiyorum. Bu fiyata bu diyorsanız direkt alabilirim

Tercihen 4k ama en ucuzunu istediğiniz icin 2k bu var iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan alırsanız gerekirse Amazon cebinden karşılıyor iadeyi. Mesela gamepad iademi satıcı kabul etmedi Amazon yardımcı olmustu

Bunu önerebilirim:

Biraz daha üste eklersen Asus versiyonu var ancak bütceyi biraz zorlar XG32UCWG
XG32UCWG alırım dedim de bunun 2k versiyonu var mıdır? 4k'ya gerek yok. Frame gen 4x ile anca düzgün fps'lere ulaşıyor 4k'da.

Son düzenleme:
XG32UCWG alırım dedim de bunun 2k versiyonu var mıdır? 4k'ya gerek yok. Frame gen 4x ile anca düzgün fps'lere ulaşıyor 4k'da.
Frame gen kapalı 4070 ti super ile 4k da 80 fps alıyorum ortalama

Tasarım ve FPS oyunları için önereceğiniz monitör var mıdır? 12kya kadar zorlayabilirim? Asus TUF Gaming VG27AQML1A Asus TUF Gaming VG27AQ5A bu ikisi arasındaki fiyat farkı değer mi? Ya da önerileriz nedir?

Tasarım ve FPS oyunları için önereceğiniz monitör var mıdır? 12kya kadar zorlayabilirim? Asus TUF Gaming VG27AQML1A Asus TUF Gaming VG27AQ5A bu ikisi arasındaki fiyat farkı değer mi? Ya da önerileriz nedir?
Vg27aq5a al

Şu nasıl bilginiz var mı? 4k yazıyor ama 2k bu sanırım.

2k'da ne alayım bilemedim bir türlü

Şu an bu oyunu oynuyorum, videoda 1440p high dlss quality ortalama 90 fps 4k high dlss quality 70 fps alıyor.
Üstüne frame gen açılır tamam da gereksiz bence 4k benim için.

2k öneriniz var mı?
Neden 4k da dlss kalite modu? 4k da DLSS performans bile 2k native yani dlss acmamıs halinden daha iyi gözüküyor. 2k da DLSS kalite doğru ama 4k da performans moduna kadar rahatlıkla acabilirsin. Balanced 80 fps almıs muhtemelen performans açsa 95 falan alır bence gayet iyi. Frame gen kullanmıyorum ben sevmediğim icin.

Şu nasıl bilginiz var mı? 4k yazıyor ama 2k bu sanırım.

2k'da ne alayım bilemedim bir türlü
Alınmaz eski nesil

16366.webp

Son düzenleme:
Geri