Fare Seçimi :Atk A9 Yada Zenith Pro Seçimi

TayyarCR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Bütçe
3000
Merhabalar

3000 TL'ye kadar fare sçeimi sağlamak istiyorum
Aslında 3-4 yıl önce aldığım Rampage 622w adlı fare kesintisiz kulnıyorum gayet memnunum ve hatta bu zamana kadar aldığım logitech farelerden bile en iyi bu çıktı

Fakat bu aralar gözüme çarpan özellikle burada sürekli konuşulan ATK A9 modelleri gözüme çaptı

Yalnız birçok kişi sitesinden almayın demiş !!
Öncelikle sitesinden yakın zamanda alan var mı? A9 plus sensör değişikliği yapmışlar

Ayrıca aşağıdaki ürünler arasında kaldım
Deneyimleri olan paylaşırsa seviniriz

Burada rampage Zenith Pro ve A9 plus arasında kaldık

Merhabalar

3000 TL'ye kadar fare sçeimi sağlamak istiyorum
Aslında 3-4 yıl önce aldığım Rampage 622w adlı fare kesintisiz kulnıyorum gayet memnunum ve hatta bu zamana kadar aldığım logitech farelerden bile en iyi bu çıktı

Fakat bu aralar gözüme çarpan özellikle burada sürekli konuşulan ATK A9 modelleri gözüme çaptı

Yalnız birçok kişi sitesinden almayın demiş !!
Öncelikle sitesinden yakın zamanda alan var mı? A9 plus sensör değişikliği yapmışlar

Ayrıca aşağıdaki ürünler arasında kaldım
Deneyimleri olan paylaşırsa seviniriz

Burada rampage Zenith Pro ve A9 plus arasında kaldık
Rampage'in işi belli olmuyor şahsen ben olsam rampage almazdım. A9 plus yerine düz A9'da alınabilir kaplama farkı var sadece.

Rampage'in işi belli olmuyor şahsen ben olsam rampage almazdım. A9 plus yerine düz A9'da alınabilir kaplama farkı var sadece.

sensörden kaynaklı genelde A9 plus yada Pro öneriliyor bilemedim
kendi sitesinden alınabilir mi ondan emin değilim muhattap konusu

sensörden kaynaklı genelde A9 plus yada Pro öneriliyor bilemedim
kendi sitesinden alınabilir mi ondan emin değilim muhattap konusu
Kendi sitesi hangisi hocam?
Akakçede 2000 lira yazıyor A9 ama wraith'de 1600 lira kargo parasıyla beraber.

Kendi sitesi hangisi hocam?
Akakçede 2000 lira yazıyor A9 ama wraith'de 1600 lira kargo parasıyla beraber.
wraithesports.com varya o siteden bahsediyorum

akakce kendi mi gönderiyor onu bilmiyorum
güvenilir biryerden almam lazım bilemeidm

destek

A9 ultimate var 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz güzel zenith pro arkadaşım almıştı 3 5 ay kullandı değişti nedenini bilmiyorum ama sevmedi

Dareu A950 Wing de alınabilir güzel ürün.

rampagein kendi mouse u degil zaten dareu tabanlı bir mouse şahane arkadaşım 2 senedir kullanıyor mis gibi

A9 ultimate var 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz güzel zenith pro arkadaşım almıştı 3 5 ay kullandı değişti nedenini bilmiyorum ama sevmedi
a9 ultimate biraz zorluyor beni açıkcası fare olarka o kadar para veresim gelmedi :D

A9 güveilir bir yerden bulsam Plus modeli tam bana göre ama şimdi Razer ve Derauda güzelmiş
Dareu A950 Wing de alınabilir güzel ürün.

baktım evet baya güzelde 35 gram çok hafif değil mi ya :)

a9 ultimate biraz zorluyor beni açıkcası fare olarka o kadar para veresim gelmedi :D

A9 güveilir bir yerden bulsam Plus modeli tam bana göre ama şimdi Razer ve Derauda güzelmiş

Evet bende o konuda şüpheliyim o kadar hafif deliksiz olunca malzemesi çok ince mi diye düşündürdü.

A9 pro kullanan tanıdığım var özellik olarak ne fark var bilmiyorum ama o da memnun

A9 plus ve Razer modelleri arasında kaldım aslında emin olsam wraithesportsun sağlam şekilde yollayacağını alırım aslında çok fazla parada vermek istemiyorum ama razer kaliteside malum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A9 pro kullanan tanıdığım var özellik olarak ne fark var bilmiyorum ama o da memnun
pro ve plus modelleri övülüyor bu orta fare tekerleği sorunu var mı tke düşündüğüm o
işin ilginç yanı 3 yıldır rampage rm622w kulnıyordum 400 lira falan verdim kaç kere düştü hatırlamıyorum bugün düştü şuan sol tuş biraz geç basmaya başladı tam almaya karar verdiğim zaman anladı heralde tavır yaptı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende o konuda şüpheliyim o kadar hafif deliksiz olunca malzemesi çok ince mi diye düşündürdü.

bana da o ilginç geliyor şimdi fare seçeneklerine bakarken yüksekte tutunca fare yinede işlev görüyormuş onu farkettim logitech var onda fare titreye titreye sağa sola gidiyor 1 cm yukarıda iken
diğr ramage 2 cm de iken baya baya normal çalışıyor ilk defa farkettim :D böyle bir şey olduğunu bilmiyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,853
Üyeler
200,796
Son üye
batsman

Geri