Vatan OEM 5070 32 GB Ram U5 250kf 6 Ay Taksit 45.941 TL

Olaya bak olayın saçmalıgına bak kargoya teslimatı bekleniyor diyor iade ettirmiyor şaka gibi kargo gelecekmiş öyle iade edecekmişim arayıp iptal ettirebilen var mı fatura kesildi diye mesaj geldi awk hatalı ürün ya jet hızında yaparsınız normalde 2 günde yapmadığınız şeyi

Son düzenleme:
Olaya bak olayın saçmalıgına bak kargoya teslimatı bekleniyor diyor iade ettirmiyor şaka gibi kargo gelecekmiş öyle iade edecekmişim arayıp iptal ettirebilen var mı fatura kesildi diye mesaj geldi awk hatalı ürün ya jet hızında yaparsınız normalde 2 günde yapmadığınız şeyi
Kardeşim kusura bakmada hata sende ekran kartı zaten yok sistemsel hata bariz neden sipariş geçersin ki

Kardeşim kusura bakmada hata sende ekran kartı zaten yok sistemsel hata bariz neden sipariş geçersin ki
Ya ben böyle durumlarda düşünmeden sipariş verip sonradan yanıtları okuyup iptal ediyorum hocam, adamlar o kadar hızlı fatura kesip kargoya vermiş ki mal gibi kaldım normalde iptal edecektim

Ağla keyiflendim bohohoohoyt 🤣🤣

Ya ben böyle durumlarda düşünmeden sipariş verip sonradan yanıtları okuyup iptal ediyorum hocam, adamlar o kadar hızlı fatura kesip kargoya vermiş ki mal gibi kaldım normalde iptal edecektim
yapmayacakları şeyi yapmışlar kargolanmasını beklesen uzadıkça uzardı

Şansına artık diyelim

Hepsiburadadan kitap alırken kitabın yanlış versiyonunu almıştım 1 dk sonra fark edip iptal etmek istediğimde ettirmedi.Son zamanlarda çoğu yer bunu yapıyor aşırı irite edici bir durum.
Sorun şu kargoyada vermiyorlar sadece hazırlanıyor durumuna geçiriyorlar 1 gün sonra kargoya veriyor.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Niga
44e ekran kartlı alan var mı fake mi

Ekran karti ozellestirmelerinden kasalari kaldirmislar ben iptal etmistim acaba iptal etmeyenlere bir ihtimal ekran kartli gonderirler mi oyle olursa vatan bilgisayar ofisinin onunde ustume benzin dokerim yakmakla tehdit ederdim

Vatan ekran kartıyla gönderir gibi geliyor bana, bi ara 13 bine 4060 sistem almıştık 4060ın sıfırı 12k falandı bi de 3 fanlı güzel bi modeldi 4060

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,874
Üyeler
200,800
Son üye
Tunc_

Geri