🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

Jabra mı kaldı hocam adamlar firmayı kapattı gitti o model 3 senelik bir model. Freebuds çok daha iyi.
valla o modeli 2 yıldır kullanıyorum bundan iyi kulaklık görmedim , huawai elime geçse test eder söylerimde kullanmadım çin malı diye
jabra ölsen bile alma bence sırf distrosu yüzünden alınmaz
ben öyle bir sorun görmedim kullanırken , ne pil performansın da bir şey olmadı nede yazılımsal gecikme görmedim

Uzun zamandır tws kulaklık arıyordum alınır mı sizce?

Android Samsung ne alaka benim telefonum iPhone. Ot mu içiyorsunuz anlamıyorum bu kafalar çok garip.
Lavuk direkt şu ya
IMG_2251.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun zamandır tws kulaklık arıyordum alınır mı sizce?
Üst segmentte en fp si bu alınır tabii ki. İster iphone ister android kullan

Huawei Freebuds Pro 5 isimli kulaklık, Apple Airpods Pro 3 isimli kulaklıktan daha iyi. Bunun aksini kanıtlayabilecek tek bir argüman sunamıyorsun çünkü sen de biliyorsun durumun böyle olduğunu. Amacın nedir?
Tüm gün forumda kahkaha atarak insanları ragebaitleyerek kudurtacağını sanıyor. Rezil olduğunun o da farkında sadece emoji atabilir şu an

Ya yarma ya balabanköfte :ROFLMAO:
Tamam balabanköfte açtığın her indirimi savunup seni pohpohlayacağız oww yeahhhh süper huawei çin markası omeygattt mük kulaklık.
İkisini de kullanmışmış telefonunun markası ne alt sınıf tabaka seni
0/10 ragebait
Elemanın yorumlara baktim megersem ragebait de atmamış elemanın direk beyni erimiş
Ban yemiş ban atan moderatörün eline taş değmesin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,845
Üyeler
200,795
Son üye
apoyaboydangireyim

Geri