mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 624
Oyun odaklıyım adobe vs hiçbir şey kullanmayacağım. Hangi sürümü indirmem daha iyi olur?
Teşekkürler peki farkı nedir home single ile? Proya baktım gereksiz şeyler indirtiyor ek olarak Home indireceğim sanırım.win 11 pro standart
hiç bir fikrim yok ben yıllardır win11 pro kullandım bilmiyorum diğerleriniTeşekkürler peki farkı nedir home single ile?
Ek olarak gereksiz şeyler indiriyormuş oyun için, ev için Home diyorlar, iş için Pro. Bilginize olsun sizindehiç bir fikrim yok ben yıllardır win11 pro kullandım bilmiyorum diğerlerini![]()
cevabı biliyosan bura neden konu açtınEk olarak gereksiz şeyler indiriyormuş oyun için, ev için Home diyorlar, iş için Pro. Bilginize olsun sizindeİyi forumlar.
Bir de burada sorayım dedim de üşendim beklemeye home kurup geçiyorum açsdasçödaçöcevabı biliyosan bura neden konu açtın![]()
proda birkaç güzel özellik var sanal masaüstü, bitlocker vs sistemin de iyise pro önerilir imkan varsaOyun odaklıyım adobe vs hiçbir şey kullanmayacağım. Hangi sürümü indirmem daha iyi olur?
hiç bir fikrim yok ben yıllardır win11 pro kullandım bilmiyorum diğerlerini![]()
Cevabı bilmiyosan niye konuya mesaj yazdıncevabı biliyosan bura neden konu açtın![]()
Yeni kullanıcı isen home gayet yeterli.Teşekkürler peki farkı nedir home single ile? Proya baktım gereksiz şeyler indirtiyor ek olarak Home indireceğim sanırım.
değil. Oyun için demiş beyefendi. Emülatör vs. sanallaşmış sürümler için şart Pro version.Yeni kullanıcı isen home gayet yeterli.
Bitlocker vs ile ugrazmassın.