Selçuk sarıkuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Beyler 17 veya 18 almayı düşünüyorum ama gürcistandan felan mantıklı olurmu trde bianda okadar parayı veremem kacak alıp kullanmayı düşünüyorum naısl bir yol çizmeliyim
yurtdısı alırsan 1 fiziksel 1 esim olarak 4+4 8 ay kullanabilirsin, yılın kalan 4 ayı için yedek bi iphone 7 falan alırsan ikinci elden, aramaları yeni telefonuna yönlendirebiliyorsun, internet de paylaşırsın telefondan, tek sıkıntısı 2 telefonu taşımak olurBeyler 17 veya 18 almayı düşünüyorum ama gürcistandan felan mantıklı olurmu trde bianda okadar parayı veremem kacak alıp kullanmayı düşünüyorum naısl bir yol çizmeliyim
Hocam biliyorum bu olayı ama nerden almam mantıklı oluryurtdısı alırsan 1 fiziksel 1 esim olarak 4+4 8 ay kullanabilirsin, yılın kalan 4 ayı için yedek bi iphone 7 falan alırsan ikinci elden, aramaları yeni telefonuna yönlendirebiliyorsun, internet de paylaşırsın telefondan, tek sıkıntısı 2 telefonu taşımak olur
Yeni telefonlar ile bütün telefonlara ram zammı gelecek.Beyler 17 veya 18 almayı düşünüyorum ama gürcistandan felan mantıklı olurmu trde bianda okadar parayı veremem kacak alıp kullanmayı düşünüyorum naısl bir yol çizmeliyim