Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

Yeterli ama dediğim gibi artık bakım zamanı geliyor. Bir yandan da param erimesin istiyorum. 9070XT alıp daha sonrasında tekrardan yükseltebilirim.

Paran erisin istemiyorsan başka şekilde değerlendirebilirsin yatırım vs. SyFox arkadaş haklı biraz da. Biraz farklı bir hava katmasını istiyorsan dikey aparat al takıl. Suprim kadar yakışıklı bir kart bulamazsın.

Momitör ışığı göz almaz mı ya? Ne bileyim durduk yere gözün kayar ya da rahatsız eder hafiften. Saçma geliyor bana
Yok göze gelmiyor. İstediğin şekilde ayarlayabiliyorsun. Ortamı aydınlatıyor çok hoş güzel bir hava katıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paran erisin istemiyorsan başka şekilde değerlendirebilirsin yatırım vs. SyFox arkadaş haklı biraz da. Biraz farklı bir hava katmasını istiyorsan dikey aparat al takıl. Suprim kadar yakışıklı bir kart bulamazsın.
Kasamı geliştirmek istiyorum. Nvidia tarafında Klip almada sorunlar yaşıyorum.

Momitör ışığı göz almaz mı ya? Ne bileyim durduk yere gözün kayar ya da rahatsız eder hafiften. Saçma geliyor bana
gözüne görünmüyor. direk klavyeyi aydınlatıyor . hafif loş yaparsan tadından yenmez. Gece pc başında bişey yaparken çok iyi oluyor.

gözüne görünmüyor. direk klavyeyi aydınlatıyor . hafif loş yaparsan tadından yenmez. Gece pc başında bişey yaparken çok iyi oluyor.
Klavye bir ede aydınlatması kötüyse ya da PBT tuşluysa mükemmel oluyor.

Ne alırsın ne almazsın bilmem ama envanterini şu dönemde satma. Skin fiyatları dibi vurmuş durumda.
3-5 ay beklemeni öneririm.

Ne alırsın ne almazsın bilmem ama envanterini şu dönemde satma. Skin fiyatları dibi vurmuş durumda.
3-5 ay beklemeni öneririm.
Artık çok geç. Çoğu skin gitti. Elimde Neo Noir set vardı M4 AWP USP Glock, Ak Empress Deagle Code Red çoğu gitti bunların. Eskiden de düşük fiyattı çoğu kırmızı muhabbeti ile arttılar. Ak ile usp değerlenebilir ama benim hevesim kalmadı artık.

9070xt zamdan sonra bile fiyat açısından mantıklı. Fakat 9000 serisi alıcaksanız size tavsiyem kesinlikle custom OS kurmanız olacaktır. 5070 var aynı fiyatta fakat açıkçası raw performans olarak 9070xt tercih ederim. Teknoloji kullanırım diyosanız dlss ile mfg açtığınız takdirde 9070xt kadar fps alırsınız.
Custom OS tan kastınız nedir? Bilmediğimden soruyorum. Bende 9070xt var da.

Artık çok geç. Çoğu skin gitti. Elimde Neo Noir set vardı M4 AWP USP Glock, Ak Empress Deagle Code Red çoğu gitti bunların. Eskiden de düşük fiyattı çoğu kırmızı muhabbeti ile arttılar. Ak ile usp değerlenebilir ama benim hevesim kalmadı artık.

Sorun değil. CS piyasası sallantıda şuan. Çok küçük bir ihtimal de olsa skinlerin daha da düşme ihtimali var.
Pazardan azımsanmayacak sayıda insan çıkıyor bu gibi sebeplerle.

Sorun değil. CS piyasası sallantıda şuan. Çok küçük bir ihtimal de olsa skinlerin daha da düşme ihtimali var.
Pazardan azımsanmayacak sayıda insan çıkıyor bu gibi sebeplerle.
5 6 yıllık birikimimdi. Sürekli üstüne koya koya aldım. Bıçak ve eldiveni, glock deagle'ı haftalık dropları toplayarak aldım. Ama artık eski keyfi vermiyor. Artarsa da üzülmem. Aralarından usp ve ak harici artacağını sanmıyorum ki onlarda en fazla 150 falan olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanıyorum ki Windows kurulumu. Farklı türevleri hafifletilmiş Windows modelleri var.

doğru karar CS'yi silince de birkaç aya tamamen unutuyorsunuz oynayasınız gelmiyor. Bomboş bir zaman kaybı.

doğru karar CS'yi silince de birkaç aya tamamen unutuyorsunuz oynayasınız gelmiyor. Bomboş bir zaman kaybı.
Eskiden retake girerdim oralarda bile faceit 10 lvl adamlar hile ile oynuyor. Şöyle diyeyim Adana Vatan mağazasının düzenlediği CS2 Turnuvasının şampiyonuyum. Bir kaç arkadaşım gitmiş hile almış sunucularda wh ile oynayıp eğleniyor ben skinleri satıp ekran kartı alıyorum :kekw:

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Custom OS kastım. Linuxun çeşitleri veya Windows indirdikten sonra ReviOS, AtlasOS gibi hafif değiştirilmiş windows modelleri kullanmak. 9000 serisi düz windowsda baya arızalı çalışıyor desem yeridir. Custom OS kurduğumdan beridir bu kadar stabil ve düzgün çalıştığını görmedim AMD nin. Kime 9000 serisi önerirsem yanında custom OS kurmasınıda özellikle sölüyorum. Yoksa ekran kartı deneyimi aşırı rezil oluyor AMD tarafında.

Geri