10bin TL Bütçe ile Kurduğum Sistem Nasıldır ?

Brat

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
1000099037.webp
1000099038.webp
1000099039.webp
1000099034.webp
1000099012.webp

tavsiyeniz varsa lütfen yazın

Ekler

• 1000099036.webp
    1000099036.webp
    98.6 KB · Hit: 24
güzel duruyor da, kaydır kaydır bitmedi valla. bi spoiler koyaydın veya liste şeklinde yazaydın ürünleri ve fiyatları

PSU saatli bomba mümkünse başka PSU bakmaya çalış birde dış kasaya o kadar para vermeye gerek yok 300 500 liraya ofis kasası alıp ekran kartını veya işlemcini yükseltmeye bak birde ssd olarak ne alıcaksın

PSU saatli bomba mümkünse başka PSU bakmaya çalış birde dış kasaya o kadar para vermeye gerek yok 300 500 liraya ofis kasası alıp ekran kartını veya işlemcini yükseltmeye bak birde ssd olarak ne alıcaksın
2 yıldır 10 bilgisarımda durmadan çalışıyor herhangi bir sıkıntısını görmedim , aerocoollardan bozulan oldu archonlar sapa sağlam duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rx 580 yerine 1660ti 1660s baksaydın sanki, piyasa fiyatını bilmiyorum ama rx580'e 3k fazla geldi gözüme

Ondan sonra ekran kartı işlemci 90 derece

Ondan sonra ekran kartı işlemci 90 derece
Kendim ofis kasası kullanıyorum 1070Ti 1600AF sistemde kapağını da çıkarttım işlemci 60 ekran kartı da 68i geçmedi tam yükte stok soğutucu kullanıyorum ekran kartınında bakımını yapmadım 1 sene oldu alalı ikinci el aldığım adam ne zaman yaptı onuda bilmiyorum toz dolu temizlemeye üşeniyorum

2 yıldır 10 bilgisarımda durmadan çalışıyor herhangi bir sıkıntısını görmedim , aerocoollardan bozulan oldu archonlar sapa sağlam duruyor
Ben archon psular sıkıntılı diye biliyorum daha önce kendimde bakmıştım baya oldu kime sorsam sorunlu dediler o yüzden dedim arkadaşın sorun yaşayacağı bir şey istemediğimden

Evde 512gb ssd var

güzel duruyor da, kaydır kaydır bitmedi valla. bi spoiler koyaydın veya liste şeklinde yazaydın ürünleri ve fiyatları
Doğru haklısınız

Kendim ofis kasası kullanıyorum 1070Ti 1600AF sistemde kapağını da çıkarttım işlemci 60 ekran kartı da 68i geçmedi tam yükte stok soğutucu kullanıyorum ekran kartınında bakımını yapmadım 1 sene oldu alalı ikinci el aldığım adam ne zaman yaptı onuda bilmiyorum toz dolu temizlemeye üşeniyorum

Ben archon psular sıkıntılı diye biliyorum daha önce kendimde bakmıştım baya oldu kime sorsam sorunlu dediler o yüzden dedim arkadaşın sorun yaşayacağı bir şey istemediğimden
ya dediğim gibi 7/24 çalışan sistemlerimde archon var, sorun yaşayan var mı yok mu hiç araştırmadım duymadımda ben kendi deneyimimi paylaşayım dedim cidden sıkıntılıysa almasın arkadaş

ya dediğim gibi 7/24 çalışan sistemlerimde archon var, sorun yaşayan var mı yok mu hiç araştırmadım duymadımda ben kendi deneyimimi paylaşayım dedim cidden sıkıntılıysa almasın arkadaş
Biraz da şans işi sanırsam bilmiyorum araştırıp alsa daha iyi olur bendede C4 denilen vantilatör gibi ses çıkarıyor denilen rampage PSU var 500w zibilyon defa elektrik gitti sistem açıkken hiç bir şey olmadı 1 senedir bayada yüke soktum sesini de duymuyorum ama bütçeyi bi tık arttırıp garantiye alıp iyi bi psu alsa daha sağlıklı olur rampagei övmüyorum bu arada yanlış anlaşılmasın değiştirmeyi düşünüyorum önermiyorum riskli

Son düzenleme:
Pc gayet iyi bu arada Ama psu seni cidden patlatabilir sıfır alsan iyi olur

Ayrıca kasaya o parayı verme bütçen zaten kısıtlı uzay montaj kullan kasa almak Bu bütçe zaten kısıtlı

Kasayı o parayı vermek yerine kasayı almadığın ettiğin kaarla sıfır psu al

bu 2 si iyidir bütçene

Pc gayet iyi bu arada Ama psu seni cidden patlatabilir sıfır alsan iyi olur

Ayrıca kasaya o parayı verme bütçen zaten kısıtlı uzay montaj kullan kasa almak Bu bütçe zaten kısıtlı

Kasayı o parayı vermek yerine kasayı almadığın ettiğin kaarla sıfır psu al

bu 2 si iyidir bütçene
Hocam uzay montaj kullanmam imkansız ben net kırarım fln masa dururken
Powerda bunu düşündüm gelen cevaplardan sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,048
Üyeler
200,826
Son üye