🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

1k fiyat farkına değer mi peki sertlik ayarı ve tmr stick için? Birde rekabetçi oyunlarda test eden oldu mu gecikme olayını 50,60ms gecikme mevcut diyenler var.
Bende her ikisi de var. 1k farka değmez bence. Fiyatlar kp20 1500 - kp40 2200 bandında iken değerdi ancak şu an değmez diye düşünüyorum.

FC 26da gecikme sorunu yaşamadım sticklerde.

Bende her ikisi de var. 1k farka değmez bence. Fiyatlar kp20 1500 - kp40 2200 bandında iken değerdi ancak şu an değmez diye düşünüyorum.

FC 26da gecikme sorunu yaşamadım sticklerde.
Tetiklerde çok fark var mı hocam ölü bölge olarak gecikme olarak vs?

Tetiklerde çok fark var mı hocam ölü bölge olarak gecikme olarak vs?
Ölü bölge 0.1 falandı sticklerde. Oldukça düşük. Tetkikler kp40 daha iyi tabi ki. Bir tık fark var diyebilirim. Gecikme söylediğim gibi ben hissetmedim. Profesyonel oyuncu değilim. FC 26da sezonlarda sezon1 de takılan bir oyuncuyum.

Sticklerin sertliği nasıl? KP40'ın en yumuşak hali ile KP20 nasıl kalıyor merak ediyorum. Sırf hafif stick sevdiğim için KP40 almıştım ancak en hafifte sertlikleri benzerse açmadan iade edip KP20 alabilirim.

1k fiyat farkına değer mi peki sertlik ayarı ve tmr stick için? Birde rekabetçi oyunlarda test eden oldu mu gecikme olayını 50,60ms gecikme mevcut diyenler var.
1 yıl önce ölçülen değerler onlar, 23 ms gören de olmuş. Driver ve kalite kontrol sorunu diyenler de var. Bu arada ölçülen 55ms değeri %99 sapmada yani stickin sonuna kadar hareket ettiğinde çıkmış, küçük hareketlerde 14 ms görülmüş. Son driverlarla belki iyileşmiştir.

Sadece fps oynuyorsan ve sertlik ayarı önemliyse senin için verilebilir. Gecikme anlamında daha iyi çünkü.

İdefixten 1 tane kp20 aldım 2.yi alacaktım fiyat artmış.kendi sitesinde 1500 diğer her yerde artmış

İncehesap 500 lira çeklerin süresi dolmuş muydu deneyen var mı meraktan soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,408
Üyeler
200,926
Son üye
PALA16

Geri