18 Yaşında Genç İşi Araba Önerisi

2.0 mıydı coupe? Amacın sadece yürümekse a3 tür stok 320 520 dir vs tokatlarım 0 200 de falan diyosan benim arabadan da bakabilirsin. Ama masrafına yetişebilir misin bilmiyorum. Ben tatildeyken babam kullanıyor o sıra 14 15lt ye iniyor ortalama tüketim bendeyken +22lt. 3.0 v6 laguna 2. Elektrik masrafı vs de cok.
Yakıt önemli değilde uzun yola çok çıkıcam rn kısa uzun yol 600 km yolda kalma korkusu yaşatmayacaksa olabilir neden olmasın usta tarafında çok iyi bir ustam var ama memlekkette değilken motor falan yerse memlekete yollarım olabilir aslında kafama yattı sağolasın

Yakıt önemli değilde uzun yola çok çıkıcam rn kısa uzun yol 600 km yolda kalma korkusu yaşatmayacaksa olabilir neden olmasın usta tarafında çok iyi bir ustam var ama memlekkette değilken motor falan yerse memlekete yollarım olabilir aslında kafama yattı sağolasın
Yolda bırakmaz motor yaktım yine de gidiyordu oyle diyim.

Kardeşim bak senin neredeyse 2 katı yaşında bir abin olarak söylüyorum,
Konuşma tarzından bile, trafiğe çıkabilecek yeterli olgunlukla olmadığın rahatlıkla anlaşılabiliyor.
Bunu seni kötülemek için söylemiyor kimse zira o yaşta oldukça normal bir şey.
İyiliğin için söylüyor buradaki insanlar.
O yaşta, bu durumda, hem de bir de düşük bütçe ile böyle bir topa girme.
O parayı yatırım yapmakta kullan, daha güzel şeylerde değerlendir ki ileride dönüp baktığında geçmişin "iyi ki"ler ile dolu olsun.
imza kaşe

Geri