pusuda beklemeye devam düşerse güzel bi monitör çekeriz hemen 27-34 falan güzel oluraynısını diyordum bendepeşin fiyatına 3 taksit akardı ya
pusuda beklemeye devam düşerse güzel bi monitör çekeriz hemen 27-34 falan güzel oluraynısını diyordum bendepeşin fiyatına 3 taksit akardı ya
34 abartı gibi geliyor 27 ideal bence mağazada hiç bakmadıysan diye söylüyorum kralpusuda beklemeye devam düşerse güzel bi monitör çekeriz hemen 27-34 falan güzel olur
stok kalmamış al satçılar çekmiştir muhtemelen bi anda bitti stokalan var mı ekranı
24 27 32 34 hepsını birebir deneme şansım oldu ultrawide çok hoşuma gidiyor yoksa bencede en ideali 2734 abartı gibi geliyor 27 ideal bence mağazada hiç bakmadıysan diye söylüyorum kral
Şov meraklıları işte fhd 180hz monitör parasına iyi gömüyorlar. Maliyeti belki 300-400 bile yoktur8.8'' 480p IPS ekrana 3k para vermek pek akıllıca değil bence
hahahahahaha harbiden monitör alıp ekran yerine kullanmak daha cazip geldiŞov meraklıları işte fhd 180hz monitör parasına iyi gömüyorlar. Maliyeti belki 300-400 bile yoktur
başka monitöre gerek kalmaz24 27 32 34 hepsını birebir deneme şansım oldu ultrawide çok hoşuma gidiyor yoksa bencede en ideali 27
şuan 2x24 inch var bende 2 yıldır 2. monitörü açmıyorum boşa yatıyor o yüzden 27 yada 34 geçmek istiyorumbaşka monitöre gerek kalmazindirimde olsun gigabyteyi almak isterdim de Lg Ultragearler güzel gibi onun 27sini indirime girmesini bekliyorum bende
boşa durmasın bence kutusunda duruyorsa en azından ilana ekle ilanda dursun bi alıcı çıkar belkişuan 2x24 inch var bende 2 yıldır 2. monitörü açmıyorum boşa yatıyor o yüzden 27 yada 34 geçmek istiyorum
Ürün normalde 4500 müş zaten 3 bine alıp kime satacaksın ki. Zengin işi bir ürün zaten. Parası olan adam da 500-1000 tl ucuz alayım diye uğraşmaz zaten.stok kalmamış al satçılar çekmiştir muhtemelen bi anda bitti stok
Hayırlısı bakalım ya zengin çokÜrün normalde 4500 müş zaten 3 bine alıp kime satacaksın ki. Zengin işi bir ürün zaten. Parası olan adam da 500-1000 tl ucuz alayım diye uğraşmaz zaten.