İnce Hesap Gaming Gecesi Düşüncelerim

Reaksiyon skoru
16
İnce Hesap Gaming Gecesinin fiyatları açıklandı
bu gecenin amacı indirimli piyasanın altında ürün sunmak fakat fiyatlara bakıyorum 100 tl düşmüşler 200 tl düşmüşler bazı ürünler herhangi bi sitede daha ucuza bulunuyor
kendimden örnek vereyim ben biraz uyguna gelsin diye bir hafta cumayı bekleyıp ındırım beklıyorum gordugum sey piyasanın daha üstünde fiyatlarla indirim adı altında konulan şeyler
1786130116761.webp
1786130098635.webp

1786130270530.webp
1786130278517.webp

bana bir hafta bekleyıp 200 tl ındırım saçma gelıyor
BİR HATAM ATLADIĞIM YER BİLMEDİĞİM BİRŞEY VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN

Ekler

• 1786130070761.webp
    1786130070761.webp
    51 KB · Hit: 7
İsim olarak gaming gecesi böyle çok bomba indirimler olacak gibi gözüküyor ama öyle değil indirim adı altında mallarını pazarliyorlar oraya bakan adamın alacağı yoksa bile alma isteği uyanıyor içinde. 1-2 tane he indirim var diyeceğin ürün haricinde birsey olmuyor. Birde bu forumdaki gibi indirim kurdu olmuş adamlara yediremezler bunlari anca cebinde nakiti hazır hiç bakmadan incelemeden alan adama hitap ediyor bu ürünler.

Gaming gecesinin olayı akakçe altında bir kaç saatliğine fiyat sunmak ve her zaman da işini iyi yapıyo satışları çok iyi akakçenin altında fiyat yapıyolar da her cuma başka napsınlar ki devasa indirim beklemeyin yani arada bi yapıyolar

Amaç reklam bence forumda 2000sayfalık konu var yani başarılı

İnce Hesap Gaming Gecesinin fiyatları açıklandı
bu gecenin amacı indirimli piyasanın altında ürün sunmak fakat fiyatlara bakıyorum 100 tl düşmüşler 200 tl düşmüşler bazı ürünler herhangi bi sitede daha ucuza bulunuyor
kendimden örnek vereyim ben biraz uyguna gelsin diye bir hafta cumayı bekleyıp ındırım beklıyorum gordugum sey piyasanın daha üstünde fiyatlarla indirim adı altında konulan şeyler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bana bir hafta bekleyıp 200 tl ındırım saçma gelıyor
BİR HATAM ATLADIĞIM YER BİLMEDİĞİM BİRŞEY VARSA LÜTFEN SÖYLEYİN
yani hocam şöyle de bir durum var 2.5klık bir üründe sen ne kadar indirim bekliyordun ki ? veya 1.4klık bir üründe ne bekliyordun ? 2.5klık ürünü 1.5ya bekliyorsan o iş biraz zor olur yani her hafta onlarca üründe bu oranlarda indirim yapmalarını beklememek lazım. ben eskiden 60 liraya kulaklık alıp 200 liraya sattığımı hatırlıyorum ama o dönemlerde de böyleydi. her hafta birkaç üründe iyi indirim oluyordu onun dışında yine çok bir fark yok bence

Geri