Yok işte görselde gördüğün üzere. Son mesaj atan arkadaşın dediğini yapacağım kasanın diğer kapağını açacağım belki orada vardır ama incehesap’ın gözünden nasıl kaçmış olabilir ki..Olmama şansı yok hocam ekran kartı takmak basit bir işlem youtubedan kolayca yapabilirsiniz
Cam taraflarını açabiliyordum ama diğer taraflarını nasıl açacağımı bilmiyorum. Deneye deneye bulmaya çalışayım. Çok sağ ol
Evet bu. Alt taraftan ileri ver bunu iyice sok pine mavi renk hiç gözükmemeli. Psuya giden 12vphwr takılıdır herhalde?Alıntıyı görüntüleYan kapağı açtığımda böyle bir şey buldum güç kaynağının içinde. Bu mu?
Bilmiyorum ki valla. Uzatmak istiyorum ama elim girmiyor orayaEvet bu. Alt taraftan ileri ver bunu iyice sok pine mavi renk hiç gözükmemeli. Psuya giden 12vphwr takılıdır herhalde?
Olur yolla.Bilmiyorum ki valla. Uzatmak istiyorum ama elim girmiyor orayaBuraya gelmem bile mucizeydi, sağ ol var ol. Siyah olanın takılıp olup olmadığını bilmiyorum. Maviyi nerden uzatacağımı ve ittireceğimi de bilmiyorum. Üşenmeyip bana yardımcı olmak istersen foto atabilir miyim? Şurdan geçir falan deyip daha kolay anlamama yardımcı olabilirsin
1. foto: kasanın camsız yan kapağı. güç kaynağının arasında çok küçük boşluk var ya orada mavi kablo var. ama elim içine girmiyo kablo çok kısa ittiremiyorum ileri.Olur yolla.
Şu ortadaki kapağı çıkar önce. Şunlar herhalde vidası1. foto: kasanın camsız yan kapağı. güç kaynağının arasında çok küçük boşluk var ya orada mavi kablo var. ama elim içine girmiyo kablo çok kısa ittiremiyorum ileri.
2. foto: kasanın camlı kapağı. anakartın altındaki boşluktan çıkartacağım mavi kabloyu sanırım ama olmuyor işte.
Alıntıyı görüntüle
Burayı çıkartırsam fan kısımları veya başka bir yer çıkacakmış gibi. İlk görseldeki orta kapağı diyorsun değil mi? Bu kısmı yapamayacağım gibi. Anca eminsen, şurayı çıkart olacak diyorsan çıkarayım.
Ortadaki kapağın çıkması lazım o kablo karışıklığını gizlemek için konmuş bir şey. PC'yi kurarken çıkarıyorsun orayı yoksa arkada çalışamazsın. Hatta vidaları sökmene gerek yok direk yana çeksen yeter.Burayı çıkartırsam fan kısımları veya başka bir yer çıkacakmış gibi. İlk görseldeki orta kapağı diyorsun değil mi? Bu kısmı yapamayacağım gibi. Anca eminsen, şurayı çıkart olacak diyorsan çıkarayım.
Videodaki gibi sadece yana çekmeyle açılacak mı? Aşırı sevindim. Şu an yataktayım. Sabah deneyeceğim eğer olursa işimi de halletmiş olacağım. Hakkın ödenmez. Çok teşekkür ettim. Bak vida mida yok değil mi belki adam bir yerden vida çıkartmıştır kapak ondan dolayı yanlamasına açılıyodur vs. sonra zorlayıp kırmayayımOrtadaki kapağın çıkması lazım o kablo karışıklığını gizlemek için konmuş bir şey. PC'yi kurarken çıkarıyorsun orayı yoksa arkada çalışamazsın. Hatta vidaları sökmene gerek yok direk yana çeksen yeter.
yan taraftaki vida harici bir yerde vida gözükmüyo baskıyla yapanan tarzda bi kapakdırVideodaki gibi sadece yana çekmeyle açılacak mı? Aşırı sevindim. Şu an yataktayım. Sabah deneyeceğim eğer olursa işimi de halletmiş olacağım. Hakkın ödenmez. Çok teşekkür ettim. Bak vida mida yok değil mi belki adam bir yerden vida çıkartmıştır kapak ondan dolayı yanlamasına açılıyodur vs. sonra zorlayıp kırmayayım![]()
Dostum merhaba aynı kasa bendede var lian li o11 dynamic evo rgb ben yardımcı olayım sanaVideodaki gibi sadece yana çekmeyle açılacak mı? Aşırı sevindim. Şu an yataktayım. Sabah deneyeceğim eğer olursa işimi de halletmiş olacağım. Hakkın ödenmez. Çok teşekkür ettim. Bak vida mida yok değil mi belki adam bir yerden vida çıkartmıştır kapak ondan dolayı yanlamasına açılıyodur vs. sonra zorlayıp kırmayayım![]()