❌İndirim Bitti! Apple TV 128gb Ethernet 10499tl 4 Stok

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

son stok düşünen varsa
ethernet koymamışlar tam makara bunlar. mühendis adamlar hiç mi biri wifi kirliliği yapmayalım dememiş. 4K video izleyeceksin çevresindeki bütün cihazların hızını yavaşlatır artık. ping spike da olur

1786145302826.webp

Alıntıyı görüntüle
:pikacu:

Güzel ürün ama abartılan bi item. 2 liraya aynı işi yapıcak bi ton cihaz var.
2k'ya Aynı işi aynı efektif ile yapan cihaz varsa link alabilir miyim hocam?

ne önerirsin peki reis ben de aldım da hakkıyla kullanamıyorum faydalı apklar var mı
Smarttube öneririm YouTube premium‘u iptal ettiğimden beri yt açasım gelmiyodu, reklamsız YouTube güzel oluyor ve bir sürü ayrıca özelliği de var. Iptvler var stremio var

Bozulana kadar next'ciyiz evelallah :D Tek sıkıntısı güzel bir tarayıcı bulamıyoruz, chrome ve google play yok. Tarayıcı kullanmaya çalışmak eziyet oluyor, borsa ekranı falan açtığımda uğraştırıyor.
browser diye bi tarayıcı var. bir de mavi logolu tarayıcı güzel dizi izletiyor

borsa ekranı falan açtığımda uğraştırıyor.
nabacan tv boxta borsa ekranını. telefon bu iş için var zaten

browser diye bi tarayıcı var. bir de mavi logolu tarayıcı güzel dizi izletiyor

nabacan tv boxta borsa ekranını. telefon bu iş için var zaten
Varda yavaş çalışıyor hocam, biliyorum o tarayıcıyı. Bende bi önce ki nesil next var birde. Her seferinde telefondan bakmak yoruyor. Açıyorum büyük ekrana arada göz gezdiriyorum.

ethernet koymamışlar tam makara bunlar. mühendis adamlar hiç mi biri wifi kirliliği yapmayalım dememiş. 4K video izleyeceksin çevresindeki bütün cihazların hızını yavaşlatır artık. ping spike da olur
usb to ethernat çeviriciler var bende bu cihaz var öyle bir ihtiyaç duymadığım için denemedim ama muhtemelen çalışır dediğim çeviriciyi alınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,233
Üyeler
201,445
Son üye
halidokatan
Geri