❌İndirim Bitti! Vatan TCL TV'lerde Web'e Ozel Indirim 55c6k 38.249 TL

semre57

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Ekran Resmi 2026-08-08 03.11.48.webp
Ekran Resmi 2026-08-08 03.12.19.webp
Ekran Resmi 2026-08-08 03.12.32.webp

C6K serisi Gecen günlerde paylaşılan iFFALCON'un U95A serisi ile birebir ayni urun, malzeme kalitesi farkliligi var ufak. Ben 55U95A'yi 34999 TL'ye alamamistim, 55C6K'yi webe ozel fiyattan aldim. Dusunen varsa bakabilir.

her zamanki indirim fiyatı sanki. 45 e falan 65c6k düşse de alsam
Biraz baktım dediğiniz gibi zaman zaman benzer fiyatlara düşmüş, 65 olanı da 52 kusure geliyor. Ben kendim arayistaydim zaten bir süredir. O yuzden aldim bu indirimden. Arayan baska arkadaşların da haberi olmasi adına paylaştım. Umarım o fiyatlara duser 65 inc olanı.

Biraz baktım dediğiniz gibi zaman zaman benzer fiyatlara düşmüş, 65 olanı da 52 kusure geliyor. Ben kendim arayistaydim zaten bir süredir. O yuzden aldim bu indirimden. Arayan baska arkadaşların da haberi olmasi adına paylaştım. Umarım o fiyatlara duser 65 inc olanı.
aslında vatan paraf kampanyasıyla o civara geliyordu. ben okuzluk edip grundig oled aldım sonra pişman olup kargodan geri döndürdüm. ek 3bin ödemeye falan 65c6k gonderelim dedi vatan da kabul etmediydim. içime oturur hala

aslında vatan paraf kampanyasıyla o civara geliyordu. ben okuzluk edip grundig oled aldım sonra pişman olup kargodan geri döndürdüm. ek 3bin ödemeye falan 65c6k gonderelim dedi vatan da kabul etmediydim. içime oturur hala
Gecmis olsun hocam zaman zaman buyuk indirimler oluyor bence mutlaka denk düşürürsünüz. Arkadaşım Grundig oled kullaniyordu detayli incelememistim ama memnun olmadiginiz nokta neydi?

Gecmis olsun hocam zaman zaman buyuk indirimler oluyor bence mutlaka denk düşürürsünüz. Arkadaşım Grundig oled kullaniyordu detayli incelememistim ama memnun olmadiginiz nokta neydi?
kağıt üstü veri tatmin etmedi diyeyim. lg panel kullanıyor falan eyvallah ama muhtemelen gen2 woled. aile kullanımına gitmezdi yanardı diye düşündüm. miniled daha iyi olur salona

Bu TCL çakalları dünya fiyatlarını bize uygulamadan almamalı zaten.Dışarıda bizden ucuz..ki bizim paranın başına gelenler malum...Ya ben bu ürünü avrupada 650-800 euroya satıyorum Türkiyede 600 700 den vereyim bari yok...BAMM BAMM BAMM.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,029
Üyeler
200,823
Son üye
Conleth

Geri