7-8 Bin TL Civarına 2k Monitor Önerisi?

SalimBdk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,449
Abime sistem topladık monitor bakıyoruz 7-8 bin civarı güzel önerilerinizi bekliyorum @Tayfunns

Ne icin kullanıcak bir de sistem ile monitör dengeli olması acısından sistem ne topladınız+umarım 9070xt sistem falan alıp 7k lık monitör bakmıyorsunuzdur🙂

Ne icin kullanıcak bir de sistem ile monitör dengeli olması acısından sistem ne topladınız+umarım 9070xt sistem falan alıp 7k lık monitör bakmıyorsunuzdur🙂
Hocam olması gereken o değil mi :D

Evet, parayı ona yatırdık mecbur şimdilik böyle, ilerde olede geçecek.

Dediğim gibiymiş hocam çoğu insan aynısını yapıyor hep sistem full monitör bütçe ne kalırsa. Monitörler pahalı geliyor insanlara
Ben de aynısını klavye, mouse da yapıyorum para harcayasım gelmiyor. Ama ekran, gpu, cpu ve soundbar dan kısmıyorum. Bence monitör kısılacak bir parça değil ama en az bütçe monitöre ayrılıyor garip bir şekilde.

Dediğim gibiymiş hocam çoğu insan aynısını yapıyor hep sistem full monitör bütçe ne kalırsa. Monitörler pahalı geliyor insanlara
Seçenek az. 2k ıps VA 10 bine kadar var sonrası zaten 4 kya geçiyor mini led oled baksan 25 bine düzgün alman için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynısını klavye, mouse da yapıyorum para harcayasım gelmiyor. Ama ekran, gpu, cpu ve soundbar dan kısmıyorum
O sıra ben ilk sistemi aldığın zaman 2060 almistim, 4:3 ekran kullandım bir sene mecbur :)

Şimdi elhamdülillah olede doğru adım atmaya gidiyorum 😁

VA panel hiç kullanmadım aklımda ips vardı model olarakta Samsung g5 200hz. Ghosting muhabbeti bunda yoksa değerlendirebiliriz hocam
Ghosting az bunda kontrast oranı yüksek, siyah derinliği iyi ve renm gamutu da tatmin edici. IPS glow sorunu da yok

Benq kullanıyorum fırsat yakalamasam VA almak isterdim tayfun hocam açıklıyor VA nin güzelliklerini

Seçenek az. 2k ıps VA 10 bine kadar var sonrası zaten 4 kya geçiyor mini led oled baksan 25 bine düzgün alman için

O sıra ben ilk sistemi aldığın zaman 2060 almistim, 4:3 ekran kullandım bir sene mecbur :)

Şimdi elhamdülillah olede doğru adım atmaya gidiyorum 😁
9070xt ye en az mini led tercihen oled almak lazım hakkını vermek icin

Benq kullanıyorum fırsat yakalamasam VA almak isterdim tayfun hocam açıklıyor VA nin güzelliklerini
Çoğu VA kötü hala maalesef. Bu en giriş seviyede alınabilecek tek VA monitör

Geri