❌İndirim Bitti! Lexar Lnm610 Pro 2tb Pcle Gen3x4 Okuma 3300mb 10.214

Sarı sitede sıfır 16 bine gen5 2 tb wd sn8100 satıyorum alan yok. Gidip buna 10 bin veren varsa helal olsun.

1-2 ay önce Sinerjiden 8400'e 2Tb Lexar NM790 almadığıma pişmanım daha inecek diye beklerken arttı 1 TBye kaldık

AI muhabbetine GPU ve RAM'ler arttı anladım da bu depolama cihazlarına ne oluyor abi onlarda hemen trende katılmıs

İndirim bitti

Buna bu parayı vereni alkışlamak istiyorum. İndirim de yok ayrıca uzun zamandır 10K zaten.

Dün Gen 4 Kioxia Exceria Basic 2 TB Gaming Gecesinde 11.699 TL'den satıldı :cautious:

ürünün pahalı yada ucuz oluşu tartışılır fakat şu sarı siteyle buradaki ürünlerin karşılaştırılmasına anlam veremiyorum. biri sıfır diğeri ikinci el hadi sarı sitede sıfır olduğunu farz edelim işin içinde fatura var %20 , aldığınız yerin güvenirliği ve sorun olduğunda muhatap bulamama bunların hepsi bir etken ve bence kesinlikle elmayla armut karşılaştırması

Sarı sitede sıfır 16 bine gen5 2 tb wd sn8100 satıyorum alan yok. Gidip buna 10 bin veren varsa helal olsun.
16k ya Ssd mi yok almıyım sağol kaldı ki 20k ya sıfır, adına faturalı, kapalı kutu aynısından satılıyorsa hic almayım 4k daha ekler sıfır alırım.

Geri