Nikah Düğün İşlerinde Nasıl Para Kopartılır

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,032
ablam evlenecek hayırlısıyla bende kulaklık alıcam ama düğünden falan para koparsam fena olmaz ablamın kız kardesi falanda yok bende düğün islerinden anlamam para koparabilirmiyim

Yaşa bağlı yaşın biraz büyükse biraz küçük düşersin. 17 yaş falan tam sınır. Kapının önüne kalın bir kalas koy kimseyi içeri alma. Istedigin miktar gelince aç kapıyı

Gelenek adı altında damat yolmanın romantize edildiği bir toplumda uydur işte bir şey. "Enişte bu kapı açılmıyor ya. Bir 10 bin ateşlesene bakarsın açılır, Allah büyük".

Yaşa bağlı yaşın biraz büyükse biraz küçük düşersin. 17 yaş falan tam sınır. Kapının önüne kalın bir kalas koy kimseyi içeri alma. Istedigin miktar gelince aç kapıyı
Gelenek adı altında damat yolmanın romantize edildiği bir toplumda uydur işte bir şey. "Enişte bu kapı açılmıyor ya. Bir 10 bin ateşlesene bakarsın açılır, Allah büyük".
19 um valla denicez nasip . valla ben bu düğün islerinden nefret ediyorum biz düğün istemiyoruz pek olmasada olur yani ama karsı taraf biz düğünsüz oğlan evlendirmeyiz dedi kendileri secti yani bunu

19 um valla denicez nasip . valla ben bu düğün islerinden nefret ediyorum biz düğün istemiyoruz pek olmasada olur yani ama karsı taraf biz düğünsüz oğlan evlendirmeyiz dedi kendileri secti yani bunu
Hiç olmadı gidip haraç kesersin. Siz şimdi bu düğünü yapıyonuz ama arkaplanda bu düğünü sabote etmek isteyen kişileri engelliyorum ben koruma parasını ver bakalım de.

19 yaşında zor

Makas kesmiyor, kapi acilmiyor vs var ama bu yaşta saçma

Danışık (tanışma) yemeği denilen eventi geçmediysen eğer damat kapıya geldiğinde sen aç orda birşeyler zirvalayıp koparıyorsun verdiğine yetmedi de diğer npcler aç desede aldirma sen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Makas kesmiyor, kapi acilmiyor vs var ama bu yaşta saçma
Yok hocam bee
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düğünsüz oğlan evlendirmeyiz dedi kendileri secti yani bunu
Kendileri seçmiş dayi kapiyi qcinca en az 30 40k bandından ağzını aç sen azar azar düşer en kral kilakligi alirsin

Geri