işlemci + ramler + anakart + sıvı soğutucu hepsine (tanıdık tarafından 3 ay kullanılmış) 50bin verdim bu haliyle de mi 12k ekstra diyorsun ? Evet bana fazla olduğunu biliyorum aslında. Öylesine 50k teklif edince kabul etti karşı taraf ondan dolayı almak durumunda kaldım.Yo işlemci iyi Bende kullanıyorum ama Ben yayıncıyım Blender işleriylede uğraşıyorum
Senin kullanacağın işler için 9950x3d baya fazla olmuş
Bide Oyun sebebi tlou pubg cs2 Filan demişsin 9800x3d aynı şeyi yapardın
Ekstra 12k vermişsin yani
Önümüzdeki yıllar 9950x3d ile 9800x3d arasındaki fark açılır sanıyosan açılmaz Anca Oyunların 12 çekirdek optimize Ve Yeni oyun motorlarına geçmesi lazım ama olmayacak gibi duruyor Olsada fark çok olmayacak %10-15 anca oyun performans farkı olur
O 12-15k parayı ekstra ödemeye bahane edilecek bir işlemci deil yani oyun konusunda
banada aynı şey oluyo param yok yoksa bende alıcam adam kabul etmezx diytom 18k lık kasaya 9 teklif ediom kabul ediyor param yokk amaaa napamAhahaha valla parçalara başta 65 bin dedi almak istemiyordum o kadar da düşmez diye 50ye veriyorsa alayım dedim adam 50'ye verdiBenim de kasa toplama maceram böyle başladı...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Niye ki ?![]()
Yok İşlemciden bahsediyoruz Fazla performans İşlemci olmuşişlemci + ramler + anakart + sıvı soğutucu hepsine (tanıdık tarafından 3 ay kullanılmış) 50bin verdim bu haliyle de mi 12k ekstra diyorsun ? Evet bana fazla olduğunu biliyorum aslında. Öylesine 50k teklif edince kabul etti karşı taraf ondan dolayı almak durumunda kaldım.
Çok teşekkürler10k anakart + 12k ram + 4k sıvı soğutucu + 24k'da işlemci desek, bence 2.el için güzel bir fiyatta almış olmuşsun. Öyle gondikleme gibi bir durum olduğunu ben düşünmüyorum. Vatan'dan yarı fiyatına almak için ağzımız sulanırken burda bu fiyata aşırı ucuz vb. tabirleri ben garip buldum. Bence güzel bir sistem olmuş.
Herşeyi yapabileceğim bir bilgisayarım olsun istedim aslındaYok İşlemciden bahsediyoruz Fazla performans İşlemci olmuş
50k Fiyat Gayet iyi işlemci ram anakart sıvı soğutuc
Onlara yorum yapmadım 9950x3d bu sisteme fazla almışsın gibisinden benim yorumum
Oyun pc si kurmuşsun belli 9800x3 21k 9950x3d 35k Min 12k ekstra derken onu kast ettim 9800x3d alabilirdin anlamında
Kafana takacağın bir şey Yok fazla almışsın Ama her şey on numara kafan rahat Takılırsın Bu pc ile Fiyatda on numaraHerşeyi yapabileceğim bir bilgisayarım olsun istedim aslındaBeni kısıtlamasın istedim. Çocukken yeni oyunları bilgisayarımın çalıştırmaması çok üzmüştü
Sıfır dizseydim muhtemelen dediğiniz gibi 9800x3d veya 7800x3d alırdım.
Çok teşekkürlerSistem cok iyi hayırlı olsun ama ram fena sırıtıyor cl46 5600mhz
Görüntü kalitesi daha yüksek derken ? Naısl yani aynı grafik ayarlarında aynı monitör de Nvidia daha mı iyi grafik sunuyor yok artık. Eğer yanlış anlamdıysam sanırsam Nvidia CEO su ile karşı karşıyayımbütçe yüksekse amd önermiyorum fiyat olarak bir şey diyemem ama görüntü kalitesi olarak Ndivia kesinlikle daha önde
O Ne Demek oluyo Ya Anlayamadımbütçe yüksekse amd önermiyorum fiyat olarak bir şey diyemem ama görüntü kalitesi olarak Ndivia kesinlikle daha önde
Ya Tamam Anladık Senin De İşlemcin Top 1 oturdu YaGörüntü kalitesi daha yüksek derken ? Naısl yani aynı grafik ayarlarında aynı monitör de Nvidia daha mı iyi grafik sunuyor yok artık. Eğer yanlış anlamdıysam sanırsam Nvidia CEO su ile karşı karşıyayım
Bunu siz kendiniz deneyimlediniz mi ? Kağıt üstünde saf güçte 9070xt önde ama Nvidia yazılımsal önde deniliyor. Forumdaki tartışmaları okudum fanboy tartışmasına döndüğü için kararsız kaldım. 20k fazla verip 5070 Ti almak mantıklı mı sizce ? O kadar fazla fark var mı ? Ya da 5070 mantıklı mıydı ?bütçe yüksekse amd önermiyorum fiyat olarak bir şey diyemem ama görüntü kalitesi olarak Ndivia kesinlikle daha önde