MSI Ventus 3x 3090 Kaç Paraya Satılmalı ?

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar, MSI Ventus 3X 3090 var elimde. 3 yıldır kullanıyorum, garantisi yok, satmak istiyorum. Alıcı nasıl bulurum ve fiyat kaç olmalı? Şimdi 5070 almak falan varken bu kartı alacaklarını düşünmüyorum. Esnafa satsam kaç para söylemeliyim? Teşekkürler.

Esnafa falan satma, yaz 20 lira altına da verme.

Esnafa falan satma, yaz 20 lira altına da verme.
Şimdi şöyle adam test etmek istiyorum falan dese test edemem bakımı yeni yapıldı biraz fazla ısınıyor %100 de 79-80 görüyor belkide 81 derece oluyor onun için biraz zorlanıcam o yüzden dedim esnaf baksın o da çok düşük fiyat verir farkındayım.

Şuan min 24 ten gidiyor

Şimdi şöyle adam test etmek istiyorum falan dese test edemem bakımı yeni yapıldı biraz fazla ısınıyor %100 de 79-80 görüyor belkide 81 derece oluyor onun için biraz zorlanıcam o yüzden dedim esnaf baksın o da çok düşük fiyat verir farkındayım.
termal pad leri değiştirdin mi

25 yaz pazarlığını da yap sat reis 22 altına inmezsen güzel olur

termal pad leri değiştirdin mi
Ped değişmedi ama iyi macun sürüldü sadece fan ayarı doğru yapılırsa sesten rahatsız olmuyorsa derece 73-74 olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

25 yaz pazarlığını da yap sat reis 22 altına inmezsen güzel olur
20 derse direk okeyim ya kart çok ısınıyor bu işi bilen biri düzeltebilir anca

Arkadaşlar, MSI Ventus 3X 3090 var elimde. 3 yıldır kullanıyorum, garantisi yok, satmak istiyorum. Alıcı nasıl bulurum ve fiyat kaç olmalı? Şimdi 5070 almak falan varken bu kartı alacaklarını düşünmüyorum. Esnafa satsam kaç para söylemeliyim? Teşekkürler.
Asıl o kart varken kim neden 5070 alsın be, bir üstü 4090 zaten o kartın o da 100K şuan. Ben 50K dan aşağı vermezdim.

Eğer iyi bir macun sürdüysen ve kaliteli de ped koyduysan 2 lira daha ekle.

Eğer iyi bir macun sürdüysen ve kaliteli de ped koyduysan 2 lira daha ekle.
Ped değişmedi sadece kaliteli macun sürüldü mesela cyberpunk 2kda 120 fps sabit 76-77 derece battlefield 6 2k da 110 fps sabit 77-78 derece durum böyle ama ben fan sesinden rahatsız olduğum için rpm düşük tutuyorum arttırlırsa dereceler iyice düşer.

Ped değişmedi sadece kaliteli macun sürüldü mesela cyberpunk 2kda 120 fps sabit 76-77 derece battlefield 6 2k da 110 fps sabit 77-78 derece durum böyle ama ben fan sesinden rahatsız olduğum için rpm düşük tutuyorum arttırlırsa dereceler iyice düşer.
Fanlar yüzde kaçtayken bu sıcaklıkları alıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,358
Üyeler
200,905
Son üye
Toles26

Geri