❌İndirim Bitti! Vatan LG 65 İnç Miniled TV + Ses Sistemi 52.699₺

Hocam konu kalite farkıysa Samsung 98QN100B al madem 😃
Attığım tabloya bak anlarsan anlarsın aynı fiyatlara daha iyi alternatif sundum ben . :peepo2:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TCl gibi paneldeki karartma bölgelerinin sayısını yazmadıkça 1 TL vermem kaç nit tepe parlaklık var oda yok ne aldığımı bilmiyorum şeffaf olmaları lazım.
Ses sistemi ayağına satılmayan ürünleri kakalıyorlar gelde anlat :)

Son düzenleme:
Tvyi bilemem indirim var mı yok mu ama lg s40t soundbar kullanıyorum pcde aynı anda da tvde gerçekten baya iyi sesi var sanırım bass ile birlikte 300w veriyordu son ses açamıyorum apartmanda açsam da çok kısa süreli

Attığım tabloya bak anlarsan anlarsın aynı fiyatlara daha iyi alternatif sundum ben . :peepo2:

Ses sistemi ayağına satılmayan ürünleri kakalıyorlar gelde anlat :)
Yok doğru haklısın attığın televizyon LGye kıyasla teknik olarak çok daha üstün. Ben sadece bu fiyata ses sistemi ile beraber alınabileceğini anlatmak istedim.

Yok doğru haklısın attığın televizyon LGye kıyasla teknik olarak çok daha üstün. Ben sadece bu fiyata ses sistemi ile beraber alınabileceğini anlatmak istedim.
65 İnç Televizyona 20 Watt hoparlör koymuşlar hocam sen bu ürünü başka nasıl satarsın böyle şeyler yaparak şahsen alınmaz .

Güzel bir tv alırım daha , iyi ses ve sinema deneyimi için yetersiz kalıyorsa zaten gidip ekstradan almak daha karlı oluyor model seçebiliyorsun indirimle alabiliyor vs vs hocam .

tayfun gelmeden sipariş geçilmez

Arkadaşlar siz televizyon işini anlamamışsınız bu işte 10 yıldır emek vermiş biri olarak teknik vs vs özellik önemli değil panel teknolojisi ve kalitesi önemlidir zaten buraya hiç bir zaman 1. sınıf panel gelmiyor malesef ülkemize en iyi markayı alsanızda ürünü görmeden almaksa tamamen mantıksız şansınız varsa görüntüsüne bakın hz yüksek olan panel seçmeye çalışın alın geçin diğer detaylar tamamen sizi kandırmak için..

Konu Hz değil hocam kalite farkı .

Alıntıyı görüntüle
AI'a monitör kulaklık PC genel olarak hiç bir şey kıyaslatma kardeşlim webden kağıt üstü veri bakarak böyle bir şey anlayamazsın bir de atmış buraya bir şey kanıtlar gibi :D

TCl gibi paneldeki karartma bölgelerinin sayısını yazmadıkça 1 TL vermem kaç nit tepe parlaklık var oda yok ne aldığımı bilmiyorum şeffaf olmaları lazım.
TCL'de kaç? 200 küsür olması lazım. Bundan az değildir diye düşünüyorum.

AI'a monitör kulaklık PC genel olarak hiç bir şey kıyaslatma kardeşlim webden kağıt üstü veri bakarak böyle bir şey anlayamazsın bir de atmış buraya bir şey kanıtlar gibi :D

TCL'de kaç?
Ortada bariz bir panel kalitesi farkı var kağıt üstüde koyuyor kağı dışıda koyuyor merak etme hocam :)

Geri