🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

plastik kalitesi olarak upgrade, onun mcu bundan kötüydü yine upgrade. sorunun yoksa boşuna para harcama ama uçurum bir fark görmeyeceksin
apex elimi doldurmadığı için cs2 de sorun yaşıyorum elimden kaydığı oluyor bundan dolayı denemek istiyorum ancak içime sinmezse firma iade alır mı emin değilim. arada kaldım..

evet :) avucumun içi boş kalıyor
1786235533779.webp

şöyle bi boyut farkı var

Scroll encoderı (TTC Gold) çok adi. Evcil hayvanı olan almasın, 3-5 ay sonra alakasız yönlere gitmeye başlayacak scroll. Plastik kalitesi berbat. Eli terletmiyor fakat uyduruk Çin malı hissini sonuna kadar veriyor. İçinden çıkan kendi iğrenç tasarımlı grip tape 6-8 ay, Wraith'teki grip tapeler de 1 sene dayanıyor max. Main mouse olarak kullandığımı düşünemiyorum. Önceki versiyonlardaki Nordic MCU da gitmiş maalesef.

Son düzenleme:
TTC Gold en beğenilen ve en dayanıklı mekanik encoderlardan biri. 5000-6000 TL'lik farelerde bile TTC Gold var. Yeni batchlerde dustproof getirdiler hatta.

Beş para etmez ya. TTC Gold V2 piyasada tek tük. Darmoshark'ta sanırım N7'de varmış. Onun da fiyatı malum. Genellikle hep ilk versiyonu kullanılıyor. Kullanıcıları bir elde WD-40 bir elde hava spreyi deliriyor hep forumlarda.

yaklaşık 30 dakikadır kullanıyorum. fiyatına göre gayet iyi. ergo olsa daha memnun olurdum. sağ taraf biraz boşlukta kaldı glorious model d'den sonra ama bunu bilerek aldım.

yaklaşık 30 dakikadır kullanıyorum. fiyatına göre gayet iyi. ergo olsa daha memnun olurdum. sağ taraf biraz boşlukta kaldı glorious model d'den sonra ama bunu bilerek aldım.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Kullanıyorum sorusu olan sorabilir.

Geri