Anakartı Beğenmedim İade Edebilir Miyim?

Niga

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Asus b850mk aldım. Gece vakti uykulu uykulu 3 tane BT cihazım olduğu halde antenli anakartin gereksiz olduğunu düşünüp bunu aldım. Kulaklığımı bağlamaya çalışırken farkettim. Ürün sıfır gibi sadece statik poşeti kırıştı sizce iade edilir mi çok utandığım bir hareket kullanılmış ürün iadesi. Ama çok pişmanım 2 gündür moralim bozuk ya. Bt adaptörü amazonda 500 lira ve antenli colorful b650m plus fiyat farkı da 500 lira iyice moralimi bozdu.

14 gün hakkın var
Vazgeçtim seçtikten sonra açıklama istiyor ne yazıyım. yanlış ürün aldığımı ve üzgün olduğumu yazdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios sıfırlıyım mı

Vazgeçtim seçtikten sonra açıklama istiyor ne yazıyım. yanlış ürün aldığımı ve üzgün olduğumu yazdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios sıfırlıyım mı
14 günlük cayma hakkımı kullanmak istiyorum yaz geç.

sıfırlamak satıcının işi ama istiyosan yap

14 gün hakkın var da ona bakarsan laf atmak için söylemiyorum tabi herkes alsın taksın hemen iade etsin böyle bir mantık yok diye biliyorum. Satıcının durumuna bağlı kabul etmeme hakkı var çünkü üründe herhangi bir sorun yok. 14 gün olayı da paket açılmamışsa iade hakkı cayma hakkı oluyor. Herhangi bir sorun içerisinde de birebir değişim imkanı oluyor diye biliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geri