Vodafonun Yaptığı İşgüzarlık ?

Reaksiyon skoru
93
Selam arkadaşlar, bugün öğrendiğim ve araştırdığım kadarıyla daha önceden de var olan bir sürü kullanıcının şikayet yazdığı bir sorun yaşadım. Müşteri temsilcisiyle görüşmemden hemen sonra BTK şikayet hattından da şikayetimi yazdım. Umarım düzgün bir şekilde ilgilenirler.

Vodafone faturalı hattımda sosyal medya uygulamaları sınırsız kullanım olan pakete sahibim. Bu uygulamaların içerisinde youtube uygulaması da dahil, Ancak 'Sınırsız' ibaresine rağmen Vodafone firmasının müşteri temsilcisi paket detayları ve sözleşmelerde hiçbir şekilde yazmamakta olan bu bilgiyi youtube uygulamasında 720p kalitede (1080p ve üstünü izleyemezmişiz) video izlenmediği sürece sınırsız olan paketten değil, hattın kendi internet paketinden kullanılacağını beyan ediyor. Bu konu ile alakalı talep etmeme rağmen de yazılı bir bilgi aktaramadan sadece sistemlerinde olan bu bilgiyi sözlü olarak söylüyor bana.

Böyle bir saçmalığı ilk defa duyuyor ve yaşıyorum. Adamlar artık vatandaşı nasıl silkeleriz diye şeytanın aklına gelmeyecek daha doğrusu şeytanın bile tenezzül etmeyeceği şeyler buluyorlar.

Ekler

• 1000198077.webp
    1000198077.webp
    108.6 KB · Hit: 50
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
vodafone bariz pişmanlıktır. Sene olmuş 2026 ne 720psi yav? 1080p ye sınırsız yapmaları bundan en az 6-7 sene önce çoktan izin vermiş olmaları gerekirdi.

vodafone bariz pişmanlıktır. Sene olmuş 2026 ne 720psi yav? 1080p ye sınırsız yapmaları bundan en az 6-7 sene önce çoktan izin vermiş olmaları gerekirdi.
Hocam dediğiniz gibi yıl olmuş 2026 720p mi kaldı, yurt dışında adamlar 10gbps İnterneti sınırsız paketle veriyor. Burda asıl olay 1080, 720 veya 2k değil, bu Vodafone un aklı sıra uyanıklık yapması. Sözleşmede yok, taahhütnamede yok, paket bilgisinde yok. Sadece müşteri temsilcisi kendi sistemine görüp söylüyor size bu bilgiyi.

Gerçekten bir maliyeti varmış gibi davranıyorlar ve bence bunu devlet desteği ile yapıyorlar. Telefon faturaları artık bi çeşit vergi. Hepsinde adamları var. yönetici ya da hisse payları var. Vodafone'nun da bi çıkarı var ki oyuna uyuyor. Bunların çıkarı olmasa çoktan oyunu bozup biz yaptık!!! Diye reklam ederlerdi. Böylesi onlar için daha karlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden şubeler kendi indirimli paketlerini verebiliyordu. Şimdi internette var olan paketlerin üstüne kar koyup satıyorlar sadece. Bu şubeler de yavaş yavaş kapanır. Ordan da kar ederler ama paket fiyatları inmez. 5G geldiğinden beri böyle. 5G son zamanların en büyük kazığı olabilir bu millete

Selam arkadaşlar, bugün öğrendiğim ve araştırdığım kadarıyla daha önceden de var olan bir sürü kullanıcının şikayet yazdığı bir sorun yaşadım. Müşteri temsilcisiyle görüşmemden hemen sonra BTK şikayet hattından da şikayetimi yazdım. Umarım düzgün bir şekilde ilgilenirler.

Vodafone faturalı hattımda sosyal medya uygulamaları sınırsız kullanım olan pakete sahibim. Bu uygulamaların içerisinde youtube uygulaması da dahil, Ancak 'Sınırsız' ibaresine rağmen Vodafone firmasının müşteri temsilcisi paket detayları ve sözleşmelerde hiçbir şekilde yazmamakta olan bu bilgiyi youtube uygulamasında 720p kalitede (1080p ve üstünü izleyemezmişiz) video izlenmediği sürece sınırsız olan paketten değil, hattın kendi internet paketinden kullanılacağını beyan ediyor. Bu konu ile alakalı talep etmeme rağmen de yazılı bir bilgi aktaramadan sadece sistemlerinde olan bu bilgiyi sözlü olarak söylüyor bana.

Böyle bir saçmalığı ilk defa duyuyor ve yaşıyorum. Adamlar artık vatandaşı nasıl silkeleriz diye şeytanın aklına gelmeyecek daha doğrusu şeytanın bile tenezzül etmeyeceği şeyler buluyorlar.
Hocam red40 paketinde youtube yok diye biliyorum ben. Red100 paketini kullanıyorum ve revanced otomatik 1080p ye ayarlı. Ayda rahat 50gb yiyor youtube ve paketimden yemiyor, sizde ekstra bir sıkıntı olabilir.

Vodafone pişman eden bir firma. Ben de ev İnterneti konusunda sorun yaşadım. Mhye bağlanamıyorsunuz, sürekli robot ile muhatap oluyorsunuz. Sözde ai ama chatgpt'nin yanında çok sığ. Ben de baktım olmayacak cayma bedeli ödemek suretiyle kapattım. Tabi o andan sonra ulaşılamayan Mh, tam 3 kere aradı. Bir daha Vodafone bulaşmam.
Sizde paketinizin özelliği bu olabilir ama bu bilgi açıkça yazmalı.

Hocam red40 paketinde youtube yok diye biliyorum ben. Red100 paketini kullanıyorum ve revanced otomatik 1080p ye ayarlı. Ayda rahat 50gb yiyor youtube ve paketimden yemiyor, sizde ekstra bir sıkıntı olabilir.
Bi ara kampanya vardı hocam youtube dahildi o zaman geçiş yapmıştım.
2 ay önce de bu sorunu yaşamıştım aslında ama müşteri hizmetlerini aradığımda sistemsel bir sorun var denilerek geçiştirdiler açıkçası paket yenilenmesine de 2 3 gün olduğu için pek umursamamıştım. Bugün görüştüğüm temsilci de bu 720p olayı uzun zamandır var diyince daha önceden neden söylemediler bu bilgiyi diye sordum em küm yapıp saçmaladılar klasik incelenip size geri dönüş yapılacak fln bende sinirlenip kapattım telefonu.

Vodafone pişman eden bir firma. Ben de ev İnterneti konusunda sorun yaşadım. Mhye bağlanamıyorsunuz, sürekli robot ile muhatap oluyorsunuz. Sözde ai ama chatgpt'nin yanında çok sığ. Ben de baktım olmayacak cayma bedeli ödemek suretiyle kapattım. Tabi o andan sonra ulaşılamayan Mh, tam 3 kere aradı. Bir daha Vodafone bulaşmam.
Sizde paketinizin özelliği bu olabilir ama bu bilgi açıkça yazmalı.
Sorun da burda hocam zaten hiçbir yerde böyle bir 720p 1080p bilgisi yok. Sadece bunların sistemlerinde görünüyormuş yazılı talep edince de veremiyorlarmış.

Ekler

• 1000198105.webp
    1000198105.webp
    82.6 KB · Hit: 10
Herşeyin sınırsız olduğu internettede 5mbps ye kadar hıx diyolsr mesela. Sınırsız kullanıyon ama çok çok yavaş kullanıyon. Boşuna sınırsız ucuza vermiyolar yani. 720p olayını duymuştum detaylarda gixliyorlar hep genelde

Sınırsız sosyal paketinde YouTube var mı hocam emin misiniz ?

Sınırsız sosyal paketinde YouTube var mı hocam emin misiniz ?
Üstteki mesajımda ss alıp paylaştım hocam tarife içeriğini, youtube dahil. Sosyal paketinin yeni içeriğinde dahil değil benim tarife eski olduğu için o zaman vardı zaten bu yüzden geçiş yapmıştım.

Herşeyin sınırsız olduğu internettede 5mbps ye kadar hıx diyolsr mesela. Sınırsız kullanıyon ama çok çok yavaş kullanıyon. Boşuna sınırsız ucuza vermiyolar yani. 720p olayını duymuştum detaylarda gixliyorlar hep genelde
Yok hocam detaylarda vs. hiçbir yerde yazmıyor. Zaten problem sınırsız olup olmaması değil, madem bunu 720p izleteceksin paket içeriği kısmına ne bileyim sözleşmeye taahhütnameye yazacaksın. Ha sen yazdın da biz mi okumadık, suçlu olalım hakkettik diyelim gönlümüz razı gelsin.

Son düzenleme:
Vodafone çözüm merkezinden aradılar biraz önce. Ya bunlar çok amatör yada bizi çok ***** sanıyorlar. Çok bilgisiz birisi de değilim bu konularda, bir sürü boş laflar işte yanımda uygulamasında sözleşme detaylarında vs. yazıyor bu 720p bilgisi fln, dedim hanfendi beni yönlendirir misiniz nerde yazıyor. Birkaç bişey söyledi orda yok, tobi ye yazalım dedi yazdım oraya orda da yok. İnatla diyor ki bana sizin tarifenizde video pass paketi yok.

Diyorum ben kullanıyorum 1 sene olacak benim paketimde yok olamaz, kaldı ki madem yoksa ben deli miyim sizi bunun için Btk gibi bir merciye şikayet edeyim durduk yere? Bunlar bide anlık görebiliyor sistemden nereye girdik ne sms geldi vs. En son 6. ayda konuştuğum müşteri temsilcisi OZET yazıp 7000 e gönderince güncel tarife içeriği ve kullanım haklarının olduğu bir sms geliyor orda yazar paket içeriğiniz demişti. Bekleyin yazıyorum güncel olarak bakın dedim, sms içeriğini alta yazıyorum sizde görün;

09.08.2026 16:41 itibariyle, Heryone 2391 DK,Vodafone Ici sinirsiz DK ,Sabit hatlar sinirsiz DK ,Yurtdisi 5 DK,Heryone 250 SMS,Yurtdisi 2 SMS,Sosyal Pass sinirsiz Internet ,Iletisim Pass Kotanizdan Dusmeyen ,Yurt ici 1 GB,Video Pass sinirsiz Internet ,ChatGPT sinirsiz Internet ,Red Pass Muzik sinirsiz Internet ,Yurtdisi internet 50 MB kullanim hakkiniz bulunmaktadir. Kalan kullanim haklarinizi dijital asistaniniz TOBi'den ucretsiz ogrenmek icin: https://vftr.mnfy.co/tobi-7000-sum-post B003

Bu sms içeriğini kendi de gördü konuşurken, evet doğru yazıyor görünüyor o zaman sistemlere suç atmaya başladı 😁 sistemsel hata vardır, yanımda uygulamasının güncellenmesi gerekiyor vs vs klasik cahil kandıran müşteri temsilcisi konuşmaları. Ya gülerek yazıyorum gerçekten şunları arkadaşlar, bide ekran görüntüsünü attım mail olarak inceleyip geri dönüş yapacaklarmış. Gerçekten bunlar kadar amatörünü görmedim. Bakalım konu nereye gidecek merak içinde bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,435
Üyeler
200,932
Son üye
Acephalous

Geri