🔥İndirim Gigabyte Gs25f2a 24.5" 1 Ms Full Hd Ips 240 Hz Oyuncu Monitörü | 3299 TL

Bundan önceki monitörünüz neydi? bana biraz sarımsı geldi ekranı gamepower bull t10 kullanıyorum normalde
hocam 2 tane LG monitörüm vardı biri 2k 165hz diğeri 1080p 144hz ikisi de ips paneldi, istiyorsanız gpt ile yaptığım ayarları yazayım bir de öyle deneyin,
  • Picture Mode: Custom / Standard
  • Brightness: 80–90
  • Contrast: 50 (varsayılanda bırak)
  • Color Temperature: Normal
  • Gamma: Gamma 2.2 veya Gamma 3
    Görüntü fazla koyuysa bir kademe aç.
  • Color Vibrance: 11–13
    Varsayılan 10 ise önce 12’yi dene; çok yükseltirsen renk ayrıntıları kaybolur.
  • Black Equalizer: 10–12
    Gölgeleri açar ama fazla yükseltmek görüntüyü soluklaştırır.
  • Sharpness: 5–6
  • Response Time / Overdrive: Balance
  • Low Blue Light: 0
  • Dynamic Contrast: Kapalı
  • HDR: Kapalı

NVIDIA kullanıyorsan

NVIDIA Denetim Masası → Masaüstü renk ayarlarını ayarla:

• Brightness: %50
  • Contrast: %50
  • Gamma: 1.00
  • Digital Vibrance: %60–65
  • Hue: 0

hocam 2 tane LG monitörüm vardı biri 2k 165hz diğeri 1080p 144hz ikisi de ips paneldi, istiyorsanız gpt ile yaptığım ayarları yazayım bir de öyle deneyin,
  • Picture Mode: Custom / Standard
  • Brightness: 80–90
  • Contrast: 50 (varsayılanda bırak)
  • Color Temperature: Normal
  • Gamma: Gamma 2.2 veya Gamma 3
    Görüntü fazla koyuysa bir kademe aç.
  • Color Vibrance: 11–13
    Varsayılan 10 ise önce 12’yi dene; çok yükseltirsen renk ayrıntıları kaybolur.
  • Black Equalizer: 10–12
    Gölgeleri açar ama fazla yükseltmek görüntüyü soluklaştırır.
  • Sharpness: 5–6
  • Response Time / Overdrive: Balance
  • Low Blue Light: 0
  • Dynamic Contrast: Kapalı
  • HDR: Kapalı

NVIDIA kullanıyorsan

NVIDIA Denetim Masası → Masaüstü renk ayarlarını ayarla:

• Brightness: %50
  • Contrast: %50
  • Gamma: 1.00
  • Digital Vibrance: %60–65
  • Hue: 0
Teşekkür ederim, daha önce aldığım monitörlerde hiç ayar yapmadan kullandığım için bir garip geldi 😅Diğer monitörlerde de ayar yapma ihtiyacı duymuş muydunuz? Yada gigabyte monitörde sizi de mi renkler rahatsız etti?

Teşekkür ederim, daha önce aldığım monitörlerde hiç ayar yapmadan kullandığım için bir garip geldi 😅Diğer monitörlerde de ayar yapma ihtiyacı duymuş muydunuz? Yada gigabyte monitörde sizi de mi renkler rahatsız etti?
hocam LG'de hiç ayar yapma ihtiyacı hissetmemiştim kendi ayarlarını kullandım hep ama bunda renkler başta biraz LG monitörlere göre soluk geldi sonradan bu dediğim ayarlarla gerçekten LG'yi bile geçti, daha önceden fps oyunları için lenovo 25-10 almıştım onda ne kadar ayar denediysemde çözememiştim aşırı kötüydü bunda çözdü çok şükür.

hocam LG'de hiç ayar yapma ihtiyacı hissetmemiştim kendi ayarlarını kullandım hep ama bunda renkler başta biraz LG monitörlere göre soluk geldi sonradan bu dediğim ayarlarla gerçekten LG'yi bile geçti, daha önceden fps oyunları için lenovo 25-10 almıştım onda ne kadar ayar denediysemde çözememiştim aşırı kötüydü bunda çözdü çok şükür.
Hocam siz monitör konusunda deneyimli biri gibisiniz memnunsanız bende tutayım o zaman 😅 hiç aklımda yokken monitör aldık 😂

Hocam siz monitör konusunda deneyimli biri gibisiniz memnunsanız bende tutayım o zaman 😅 hiç aklımda yokken monitör aldık 😂
Yani grupta benden daha çok araştıran daha bilgili arkadaşlar vardır ama ben deneyimlerime göre konuşuyorum çok monitör kullandım deneyimledim kağıt üzerinde yazan veriler bana artık hiç güven vermiyor, monitörü tutun gerçekten güzel.

Dediğim gibi ben kağıt üzerindeki verilere bakarak lenovo 25-10 almıştım normalde baksak bu monitörden iyi olması lazım ama alakası yoktu, 2 yıl önce 6 ay içerisinde 10 monitör değiştirmiştim, asus, viewsonic, msi bir ton marka aldım hepsinde eksiklik vardı belki şimdi düzelmişlerdir ama dediğim gibi lenovoyu yeni alıp iade ettim kağıt üzerindeki verilerin hiçbiri tutmuyor adım kadar eminim 2 tane 1080p monitörü yan yana kurmuştum lenovo 480-720p gibi duruyordu yemin ederim.

Yumulun .

suan 6k gözüküyor neden indirim bitti olarak değiştir miyorsunuz

Bu fiyata iade etmek akıl işi değil
Eyvallah hocam samimi yorumunuz için valla iyi oldu 😊 Peki elimdeki gamepower bull t10 monitörü 2. Elde 3500 e satmak mantıklı mı?
Dediğim gibi ben kağıt üzerindeki verilere bakarak lenovo 25-10 almıştım normalde baksak bu monitörden iyi olması lazım ama alakası yoktu, 2 yıl önce 6 ay içerisinde 10 monitör değiştirmiştim, asus, viewsonic, msi bir ton marka aldım hepsinde eksiklik vardı belki şimdi düzelmişlerdir ama dediğim gibi lenovoyu yeni alıp iade ettim kağıt üzerindeki verilerin hiçbiri tutmuyor adım kadar eminim 2 tane 1080p monitörü yan yana kurmuştum lenovo 480-720p gibi duruyordu yemin ederim.
Hocam tecrübe çok önemli yaşamayan bilemiyor o yüzden tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Geri