Ryzen 5 7500f 9060xt 16b Sistem Nasıldır ?

9 taksit için iyi fiyat

Rampage 750 Psu ☠️☠️

Yani onun dışında güzel ama psuya biraz takıldım

teşekkürler

Son düzenleme:
https://www.trendyol.com/gamers-are...512-gb-m2-ssd-750w-psu-oem-paket-p-1181139334 Birde bu sistem var hocam bunun Psu nasıldır acaba ekran kartı da farklı bundaki fotoğraf değilde aşağıdaki özelliklere bakarsanız size zahmet
Yani tek kötü Yanı 120mm sıvı soğutma koymaları
Bide Psu yine aynı seviyelerdedir çünkü Psu modeli paylaşmıyorlar Fark ettiysen

Yani şunu sana söyleyeyim Bu bütçedeki hazır sistemlere koydukları psu ların Tier ları Max c olur
Genelliklede D Ve E tier olur yani yalan yok sıkıntı çıkarabilir ama Ben sana bi yüzde veremem
Segotep evet ama rampage den daha güvenilir bu konuda

Durup dururken Sıkıntı çıkarmaz ama
Ztn 750w Koymuşlar gereğinden fazla yani bide
Psu da sistemde kısıtlanmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/gamers-are...512-gb-m2-ssd-750w-psu-oem-paket-p-1181139334 Birde bu sistem var hocam bunun Psu nasıldır acaba ekran kartı da farklı bundaki fotoğraf değilde aşağıdaki özelliklere bakarsanız size zahmet
Yani Ben sana yine bunun seviyesinde daha Güvenilir ve Belki ufak daha iyi Bir sistem toplarım 60k Ya

Ama bu sistemin 9 taksit avantajı var iyi yanı o
Tamamen senin birazda bütçene bağlı o

İstersen dm den yardımcı olayım Yazarsan

Yani tek kötü Yanı 120mm sıvı soğutma koymaları
Bide Psu yine aynı seviyelerdedir çünkü Psu modeli paylaşmıyorlar Fark ettiysen

Yani şunu sana söyleyeyim Bu bütçedeki hazır sistemlere koydukları psu ların Tier ları Max c olur
Genelliklede D Ve E tier olur yani yalan yok sıkıntı çıkarabilir ama Ben sana bi yüzde veremem
Segotep evet ama rampage den daha güvenilir bu konuda

Durup dururken Sıkıntı çıkarmaz ama
Ztn 750w Koymuşlar gereğinden fazla yani bide
Psu da sistemde kısıtlanmaz

Yani Ben sana yine bunun seviyesinde daha Güvenilir ve Belki ufak daha iyi Bir sistem toplarım 60k Ya

Ama bu sistemin 9 taksit avantajı var iyi yanı o
Doğru hocam anladım. Bu 120mm sıvı soğutucu problemi nedir çok anlamıyorum bu konuları kusura bakma sen alacak olsan hangisini tercih ederdin ?

Doğru hocam anladım. Bu 120mm sıvı soğutucu problemi nedir çok anlamıyorum bu konuları kusura bakma sen alacak olsan hangisini tercih ederdin ?
Hava Soğutma daha iyidir

120mm Sıvı soğutma küçük olduğu için Sıvı çok çabuk soğamuyor O yüzden sıvı soğutma bile olsa İyi olmuyor

120mm 240mm Önermiyorum İyi bir hava soğutma kesinlikle daha iyidir Ya iyi bir hava soğutma yada 360mm

Bide bu sisteme güvenemiyorsan 9 taksit sana şart deilse dm den yazabilirsin sistem konusunda yardım edebilirim

Hava Soğutma daha iyidir

120mm Sıvı soğutma küçük olduğu için Sıvı çok çabuk soğamuyor O yüzden sıvı soğutma bile olsa İyi olmuyor

120mm 240mm Önermiyorum İyi bir hava soğutma kesinlikle daha iyidir Ya iyi bir hava soğutma yada 360mm
Peki hocam son bir soru, 55'e rampage alıp yeni psu almak mı yoksa 57'ye sagotep alıp hava soğutucu almak mı ?

Peki hocam son bir soru, 55'e rampage alıp yeni psu almak mı yoksa 57'ye sagotep alıp hava soğutucu almak mı ?
Rampage alıp Psu değişirsin 2-2.5k ya 500-700 e de Hava soğutma almak
Rampage olan pc nin yine hava soğutması iyi deilmiş

Herşeyle beraber 57-58-58.5k Filan tutar muhtemelen

Ama şöyle birşeyde Var C - D tier Bir psu almış olacaksın 2-3k Psu ya ayırıp İyi bir şey bekleme ama 4-5k Seviyesine çıkarsan Psu konusunda A tier bile var

Ama en azından güvenebileceksin Kötü psu yerine Normal başını yakmayacak bir psu ye geçeceksin 2-3k ya

Yani bu sistemi alıp ekstra ekstra masraf Yapacaksın Dediğim gibi sana taksit şart Deilse Dm den yaz yardımcı olayım pc toplama konusunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,279
Üyeler
201,165
Son üye
murat16181

Geri